Hol ismerkedhetnék olyan férfival, aki az alábbiakat keresi/értékeli?
Sorozatosan csalódom, és kezdek belefásulni a dolgokba.
Olyan komoly gondolkodású, felnőtt FÉRFIt szeretnék találni, aki akar családot, és olyan nőt szeretne, aki szívesen gondoskodik róla, főz, takarít, stb... Nyugodt körülményeket teremt, és az otthon melegét.
Ne értsetek félre, nem eltartott akarok lenni, hanem családanya. Munkám van...
Elegem van a velem egykorú komolytalan Casanovákból...
itt is lehet olyat találni
nincs ráírva senkire hogy milyen
tök mindegy hol isnerkedsz
hány éves vagy amúgy?
Én pont erre vágyom és 22 éves vagyok. Igaz, én eleve csak olyanokkal ismerkedem, akik hasonló értékrendűek. Az is igaz, hogy különbözöm a kortársaimtól. Igaz, gyereket MÉG nem szeretnék, mert MÉG nem tudnék róla gondoskodni. De család-centrikus vagyok. Ezt nem ismerkedési szándékkal írtam, csak hogy lásd: van még ilyen, jóllehet ritka.
22/F
Szerintem ilyen férfiak nem léteznek, vagy nagyon-nagyon kevés van. Talán Erdélyben egy falusi templomban? (Nem viccből vagy cinizmusból írtam!)
A mai világban a párválasztást csak a vonzalom határozza meg. A nők a férfiak 20%át kitevő alfahímekhez vonzódnak, akik élik világukat, és még ha szeretik is a családot, úgy vannak vele, ráérnek még, hiszen tele van a világ nőkkel, gyereket, családot, pedig minden nő szeretne.
A maradék 80% férfi komoly hiányokkal kűzd, fiatalon nem tudta kiélni magát. Pl. én is ilyen vagyok, 14 évesen kezdtek érdekelni a lányok, ez 20 éve volt, és amíg nem lett egzisztenicám, mintha láthatatlan ember lettem volna. Most sok pénzt keresek, szép lakásom és autóm van, és az ilyen babázni vágyó nők szívesen babáznának abból az egzisztenciából, amit én addig rakosgattam össze unalmamban, amíg ők az alfahímekkel kefélgettek (én meg verhettem a farkam). Sajnos ehhez nem járulok hozzá, mert az együttműködés alacsony szinten maradt köztem és a nők között. Amikor én szerettem volna valamit, mindig elutasítottak. Próbálom bepótolni a hiányaimat, és kiélni magam, nem kell szarszag a lakásomba, bőgés éjszaka, pelenka, meg hogy ez a sok baromság ami ezzel kapcsolatos, elöntse az életemet.
Persze, itt van az egzisztencia, de nálam ez soha nem volt kérdés, sem az alfahím lét... Eddig életemben 1 kapcsolatom volt, és nem azért, mert nem lehetett volna több... Lehetne "több", de nekem nem kell futó kaland, "kefélgetés".
Úgy látom, mégiscsak Erdélybe kell utaznom :) Vagy álmodozok tovább.
Bocsáss meg, nem akartalak személyedben megsérteni. Más ember vagy, mint a 2013-as magyar átlag, és valóban kevés férfi akar családot.
Talán az is az oka a fentieken felül, hogy a mai 20-30-asok jó része már eleve csonka vagy balhézós, szeretet nélküli családban nőtt fel, és azt se tudja, mi az a család. Ezért nem is akar. De ez nem is baj, mert nem is lenne rá képes.
Én azt mondom, minél vidékibb vagy erdélyibb, minél jobb családi háttérrel rendelkező (itt most nem a társadalmi presztizsre vagy a pénzre gondolok) jelölteket keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!