Hol ismerkedhetnék fiúkkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsi az esélye annak, hogy kapok értelmes választ (annak viszont nagy az esélye, hogy azt írjátok, hogy idióta kérdésre idióta válasz jár)
De a lényeg, hogy új városba költöztem, csak pár embert ismerek itt. Néha eljárok velük ide-oda, de amikor az ember egy társasággal van valahol, úgysem ismerkedik új emberekkel.
És sajnos olyan is csak a filmekben van, hogy álmaid lovagjába botlasz a boltban/utcán/buszon stb.
Egyedül fogok meghalni vagy nem tudom... Hova tudnék menni/járni, ahol van esélyem arra, hogy találok valakit, aki olyan mint én?
2013. nov. 21. 20:21
3/7 anonim válasza:
Nincs valami közösségi program (sport, tánc, akármi), ahol ismerkedhetnél? Esetleg ne nagy társasággal menj el szórakozni, hanem egy (max. két) barátnőddel, hátha hamarabb odamennek a fiúk. Amúgy meg én is úgy ismertem meg az egyik haverom két cimboráját, hogy a haverral elmentünk beülni az egyik helyre, ők meg csatlakoztak hozzánk. Egyébként meg nem tudhatod, hol talál rád a szerelem, lehet, hogy pont az utcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!