Hölgyem! Gondot jelentene e számodra olyan férfival lenni, aki nem eszik húst?
Kíméletességből nem eszek állatot, ha már hús nélkül is jól megvagyok. Te mit szólnál ehhez?
23F
AKI NEM ESZIK HÚST AZ NEM FÉRFI!
ÉLJEN A RÁNTOTTHÚS!
Első válaszoló. Nő vagy egyáltalán?
Ha képes vagy belenézni az állat szemébe és levágni a saját kezeddel (netán a fogaiddal levadászni), jó étvágyat! Nekem nem megy. A kérdésre szeretnék választ kapni, az pedig nem érdekel, ki hogy definiálja a "férfi" fogalmát.
en nem tudom megolni az allatokat. utalom a diszno vagast is. viszont a hust szeretem. ha nem "allat formaja" van akkor hust hussal eszek.
(2es voltam)
nem, mert én is vega vagyok. plusz ha ennék is húst, akkor se jelentene gondot, mivel tudok és szeretek főzni. amúgy egy kapcsolat nem azon múlik. a buliba sem úgy mész oda egy lányhoz, hogy hééé, eszel húst? nem-e??? na, sziia.
:)
egyáltalán semmiféle gondot nem jelentene. akinek meg igen, az nem szeret igazán, úgy vélem.
Nálunk ilyen nincs, a párom kifejezetten húsimádó, zöldséget nehéz belediktálni.
De ha nem így lenne akkor sem zavarna, ha ő is elfogadná, hogy megrögzött húsevő vagyok. Szívesen megtanulnék mindenféle vegetáriánus kaját elkészíteni, szeretek a főzéssel kísérletezgetni. Sőt, biztos sokszor én is azt enném. De azért néhanapján magamnak húst készítenék.
Azt én nagyobb problémának látom, hogy azzal, hogy kíméletességből nem eszel állatot mégis milyen képet alakítasz ki magadról tudat alatt egy nőben? Ha elfogynának a rügyek a teszkóban, akkor hogy biztosítanád a családodnak az élelmet? Persze vannak olyan nők, akinek imponál a rügyevés. Sok boldogságot nektek.
Azért azt légyszíves fejtsd már ki nekem, ha kíméletességből nem eszel húst, akkor mi van a növényekkel? Sejtbiológiai szinten semmi különbség a növények és az állatok között. A növényeket is megölöd. Ezzel együtt tudsz élni? Vagy mert nem néz szembe veled, már nem is él szerinted?
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!