Fiúk, ti hogyan ismerkedtek ribikkel?
Figyelt kérdés
Egész eddig úgy gondoltam, hogy komoly kapcsolatra van szükségem, de rájöttem, hogy nekem még nem kell komoly kapcsolat, jelenleg kalandra vágyom és erről nem tehetek, szóval ezt szeretném kiélni.
Hogyan közeledtek hozzájuk, mindent bevettek annak érdekében, hogy ágyba vigyétek őket? Ha igen, akkor valaki tudna írni nekem ehhez tanácsokat? 18/F
2013. nov. 16. 20:00
1/8 anonim válasza:
rákiabálok a diszkóban: "tónálak!!"
2/8 anonim válasza:
Ribik .. aki olyan az olyan. Lazán haveriasan egy egy buliban összehaverkodok vele. Majd 2-3 ilyen alkalom után odaállok hozzá, és rákérdezek. Nagyon ritka hogy nem ...
3/8 A kérdező kommentje:
Apropó...:D Muszáj diszkóba járnom, hogyha meg akarom őket fektetni? A diszkó nem az én világom :/
2013. nov. 16. 20:02
4/8 anonim válasza:
mehetsz házibuliba is, legtöbbször ott vannak az ilyenek
5/8 A kérdező kommentje:
Na, a házibuli már jobban hangzik :D
2013. nov. 16. 20:05
6/8 anonim válasza:
Nekem nem kell megerőltetnem magam :D
exkatona vagyok szép kis tetoválással(egységcímer) felveszek ez kicsit feszülősebb pólót és már jönnek maguktól
7/8 anonim válasza:
-nem akarsz leszopni?
-de
és már mentek is..ez ennyire egyszerű, én sem hittem, de működik
8/8 anonim válasza:
De ha ronda vagy akkor ne reménykedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!