Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti hogyan ismerkedtek...

Fiúk, ti hogyan ismerkedtek ribikkel?

Figyelt kérdés

Egész eddig úgy gondoltam, hogy komoly kapcsolatra van szükségem, de rájöttem, hogy nekem még nem kell komoly kapcsolat, jelenleg kalandra vágyom és erről nem tehetek, szóval ezt szeretném kiélni.

Hogyan közeledtek hozzájuk, mindent bevettek annak érdekében, hogy ágyba vigyétek őket? Ha igen, akkor valaki tudna írni nekem ehhez tanácsokat? 18/F

2013. nov. 16. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
rákiabálok a diszkóban: "tónálak!!"
2013. nov. 16. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ribik .. aki olyan az olyan. Lazán haveriasan egy egy buliban összehaverkodok vele. Majd 2-3 ilyen alkalom után odaállok hozzá, és rákérdezek. Nagyon ritka hogy nem ...
 3/8 A kérdező kommentje:
Apropó...:D Muszáj diszkóba járnom, hogyha meg akarom őket fektetni? A diszkó nem az én világom :/
 4/8 anonim ***** válasza:
mehetsz házibuliba is, legtöbbször ott vannak az ilyenek
2013. nov. 16. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, a házibuli már jobban hangzik :D
2013. nov. 16. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell megerőltetnem magam :D

exkatona vagyok szép kis tetoválással(egységcímer) felveszek ez kicsit feszülősebb pólót és már jönnek maguktól

2013. nov. 16. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

-nem akarsz leszopni?

-de

és már mentek is..ez ennyire egyszerű, én sem hittem, de működik

2013. nov. 16. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
De ha ronda vagy akkor ne reménykedj...
2013. nov. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!