TI HOGYAN ismerkedtek fiúk, lányok? És milyen téma ami tolakodó, mi az ami nem? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ez esetben a neten történő nyitást, ismerkedést értem, hogyan csináljátok? Akár itt is? Valami alapján ráírtok valakire?
Milyen témával indítotok egy ismeretlennél levelezést? Milyen bevált dolgaitok vannak?
Bármilyen oldalon szoktál, tapasztalatot írj le, kivéve a facebook. Az nem érdekel. Írjatok erről jó sokat!
UI: Én eléggé nyitott vagyok már a legelején és ezt sok csaj félreértette...
24f/nőtlen
2013. okt. 10. 21:46
2/2 anonim válasza:
ezt igy nehéz leirni h konkrétan milyen témával kezdem el.. mindig máshogy , és ha én is érdeklem a lány akkor kölcsönösem egy a téma ..tehát magától jön és jön, ha tetszik akkor irsz vmi szöveget amit ép eszedbe jut ha ránézel , és csak nyomsz egy entert.. veszteni valod nincs , nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!