Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit szóltok amikor feljön...

Ti mit szóltok amikor feljön az EX téma?

Figyelt kérdés
Már 3 hete beszélek egy sráccal és persze elmondjuk egymásnak a múltunkat de amikor jelentéktelen dolgoknál említi meg mint pl. beszélünk egy kajáról és azt mondja, hogy ez az exe kedvence volt akk az mi? Fú nagyon rossz ezt hallani vagy én reagálom túl?
2013. okt. 2. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon rossz érzés ezt hallani. Meg ha belegondolok, hogy nem nem nekem volt meg elsőnek, az is nagyon rosszul esik, mert elakadok minden apróságon és féltékeny típus vagyok. Sokszor az őrületbe kergetem magam, de ez már csak ilyen. Egyébként lehet még nem tette magát túl az előző kapcsolatán, vagy simán tapintatlan.
2013. okt. 2. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy fogd a kis sátorfádat és vedd fel a nyúlcipellőt, és uzsgyi köszönj el, mert z a tag még mindig a múltjában él, és sosem lesz jelened.
2013. okt. 2. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Hozd fel te is ilyenkor az exed...:P Mint itt ő mondta h, az övé ezt nagyin szerette, mondd h, a tiéd is, öröm volt nézned milyen jó ízűen eszi...Majd csak észre veszi magát...
2013. okt. 2. 00:05
 4/5 anonim válasza:
Még ha nincs is túl rajta, műveletlenségnek tartom megemlíteni rendszeresen. 2-esnek lehet igaza!
2013. okt. 2. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos valoszinüleg nincs tul rajta még főleg ha ilyen jelentéktelen dolgoknál is őt emlegeti, ami egy idő után nagyon idegesitő lesz. De jobb ha legalább igy rájössz nekem volt olyan barátom aki bár nem emlegette az exét de folyamatosan furán viselkedett velem mikor megkérdeztem miért van azt mondta elképzelhető hogy az exe viselkedése vele közrejátszhat h ő ilyen velem... amit szerintem meg nem érdemeltem ki...
2013. okt. 2. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!