Osztályban van egy lány meg szeretném ismerni néha egyedűl ül szünetekben hogy menjek oda miről kezdjek besézlni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mivel indítsak, utána már jó lenne2013. szept. 17. 21:46
3/9 anonim válasza:
Hát, pedig nem nagy feladat :) Akár valami hasonlóval is, hogy megkérdezed, hogy hogyhogy egyedül ücsörög. Vagy csak simán megkérdezel tőle valamit, hogy érti-e ezt, vagy ezt a feladatot, és ha igen, nem segítene-e neked. Utána meg ott maradsz beszélgetni :)
18/L
4/9 anonim válasza:
suliról... aztán meg már jön magától...
5/9 anonim válasza:
Biztos vannak osztálydolgok arrafelé is.
Én most vagyok végzős, tervezzük a ruhát, szalagot és a műsort a szalagavatónkra...ha az osztályból tetszene valaki, simán odamennék hozzá, hogy mit gondol ezekről a tervekről, neki van-e valami ötlete, ilyenek :)
18/L
6/9 anonim válasza:
Szia.
Szia.
Hogy vagy?
Jól köszi és te?
Jól köszi.
Hogyhogy egyedül vagy?
...
Jón az magától :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem jo otlet azt megkerdezni miert van egyedul mert azt van aki kimondottan utalja ha azt kerdezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!