Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már ilyen? Hogy élte meg?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam csalódtam ráadásul az első volt.

Majd belekeveredtem egy másikba amikor azt hittem sose tudok már szerelmes lenni elég hamar jött az a másik.

Hát nála mégnagyobbat csalódtam. Hogy elfelejtsem mindent bevetettem kalandokba mentem bele (hosszútávúkba) most már ott tartok, hogy nem kell nekem pasi, se kaland se semmi. És várok az igazira újra.

Bár így utólag megbántam nagyon, hogy a kalandokba belementem.

2016. jún. 17. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Velem is volt, hogy sokat csalódtam, a legrosszabb az, hogy elfelejtem azt, hogy nem szabad elengednem magam érzelmileg mert ha megteszem szinte 100%, hogy csalódom.
2016. jún. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!