Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágott ennyire padlóra, hogy az exem mással van?
Figyelt kérdés
Én szakítottam vele, én nem akartam vele újra kapcsolatot. Erre most megtudtam, hogy alig három napja nem beszéltünk és másik lánnyal van "jóban". Eddig még jött a szeretlek,imádlak szöveggel. Most meg már mással van.
Miért esik ez kb annyira baromira rosszul, mintha megcsalt volna? Miért, mikor én untam meg ezt a kapcsolatot? Miért ilyen elcseszett az emberi lélek?
2016. máj. 4. 21:05
1/10 CptTomato válasza:
Nem zártad le még magadban a dolgot... ne aggódj elmúlik.
2016. máj. 4. 21:06
2/10 RRR válasza:
mert még kedves számodra
2016. máj. 4. 21:07
3/10 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan lehet kiírtani? Mert sok rosszat tett velem a kapcsolatunkban is. És nem is tegnap szakítottunk. Erre majd bele halok az érzésbe. Van erre bármi gyógymód?
2016. máj. 4. 21:08
4/10 anonim válasza:
Az idő és ha nem gondolsz rá. Foglald el magad valamivel és azon kapod magad, hogy előbb-utóbb elmúlik. Nekem mondjuk kellett hozzá egy bő év...
24/F
2016. máj. 4. 21:14
5/10 anonim válasza:
Teljes mértékben nem lehet lezárni mindig az életed része marad valahol az emlékeidben,én a legelső komoly kapcsolatomra még mindig emlékszem pedig volt vagy hét éve csak sajnos csúnya szakítás lett a vége talán nem lett lezárva minden.
2016. máj. 4. 21:19
6/10 anonim válasza:
miért szakítottatok? megírhatod :)
2016. máj. 5. 00:35
7/10 anonim válasza:
Azért ilyen elcseszett a lelked, mert nem foglalkoztál vele, nem vagy egészen tudatában a benned zajló dolgoknak, hiányos az önismereted és az érzelmi intelligenciád.
2016. máj. 5. 02:21
8/10 A kérdező kommentje:
Majdnem három évig voltunk együtt. Megcsalt, többször hazudott nagyobb dolgokban, mindig volt valami, ami fontosabb volt akkoriban nálam. De ő volt életem szerelme. Aztán betelt a pohár és úgy hét hónapja szakítottam vele. Minden nap beszéltünk tovább,vitaztunk leginkább de tény volt, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Még egy - két napja mindig szeretett, imadott és engem akart. Úgy gondoltam bizonyított eleget és egy utolsó esélyt megszavaztam neki. Aztan nem keresett. Amikor én kerestem, nem reagált, fura volt. Tegnap pedig rájöttem, hogy mással van együtt. Legalábbis mással kavar,mást dug. Írtam neki nem egyszer az este. Meg hívtam, még ma is. De vagy kinyom, vagy nem veszi fel. Nem válaszol. Tudom, hogy ez már halott ügy, de valami eszméletlen pocsék egy érzés, pláne hogy meg előtte két nappal, de engem imádott.
2016. máj. 5. 07:51
9/10 anonim válasza:
Dehogy imádott előtte két nappal... 7 hónap az elég sok idő, hogy összejöjjön valakivel, de, ahogy írod, az se volt neki gond, hogy veled párhuzamosan is legyen még valaki.
Te meg meguntad...
Abból indulj ki, hogy ennek nem véletlenül lett vége, és ne irigyeld a mostani barátnőjét se.
Élj!
2016. máj. 5. 13:35
10/10 A kérdező kommentje:
A mostani nője,minden rossz indulat nélkül, egy 16 éves tini lány, akin átment a fél vároa, annak is a legalja. Volt már ő elvileg terhes is, meg iszik, mint a kisangyal. Szóval lehet ez zavar inkább. Hogy egy ilyen semmivel van együtt, bár megérdemlik egymást. Mégis nehéz túllenni rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!