Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom arra, hogy mással is együtt lehessek, de barátom van. Hogyan folythatom el ezt a vágyat?
Ha már most ilyen gondolataid vannak, akkor jobb ha szakítasz.
Most mész egyetemre. Az elkövetkező pár éve lesz az az idő, amikor igazán ki tudod élni magad. Párkapcsolatban ezt nem lehet.
Ha tényleg ilyenekre vágysz, mint amit írtál, akkor később lehet nagyon megbánod, ha kimaradsz belőlük.
Hát, szakíts a barátoddal, onnantól mehet a gangbang.
Nem szereted te azt a srácot, kislány.
26/F
"Az első szerelem sosem múlik el. De mindig vége lesz!"
Ez annyira igaz. Sajnos változunk, másak a vágyaink, céljaink. Ha elfolytod, akkor tuti megcsalod, még ha véletlenül is, de megteszed mert vágysz a kalandra.
Az egyetemi történetek egyébként sokszor csalókák.
Én is elképzeltem, hogy majd egész nap bulizok meg ismerkedek, végül az lett, hogy majdnem minden nap a szobámban kuksoltam és Bake-Rolls-t zabáltam. A gólyatáborban sem lettek barátaim, mindenki olyan furcsa volt meg erkölcstelen (pucéran rohangáltak fel-alá fiúk lányok, gólyák). Oké, ereszd el magad, de ennyire? na mindegy nem ítélkezek, mert fiatalok, inkább most csinálják, de valahogy ez az én értékrendembe nem fér bele...
Szóval nem kiábrándítani akarlak, csak azért gondold végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!