Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordult már hogy a párján kívül más emberhez is vonzódott? Ez mennyire gáz?
A párommal van egy közös haverunk akit gyakran át szoktunk hívni. Csak úgy hülyülni, filmet nézni, dumálni, kockulni. És hát valljuk be ez a srác elég szexi. Nem akarok tőle semmit és tudom hogy ő se akarna tőlem, régóta ismerem és nem foglalkozik nőkkel mióta csalódott.
Egyszerűen csak néha fantáziálok róla, ami miatt eléggé lelkiismeret furdalásom van. Meg gyakran előfordul, hogy filmezünk, én ülök középen a kanapén és mindkét srác engem piszkál. Csikiznek, piszkálják a hajam ilyesmi. És ilyenkor elég sok perverz gondolatom támad, és nagyon felizgulok. Tudom, hogy ez gáz. De melyik pasit nem izgatná, ugyan ez a helyzet fordítva. Ha őt venné körbe két szexi csaj? Szerintetek normális hogy ilyenek az eszembe jutnak, mikor van párom?? Vagy nagyon gáz??
22/L
Nincs veled semmi baj, hidd el.
Én szabadabban kezelem az ilyesmit, mint az átlag, szóval ha az én csajom lennél, nekem ezt nyugodtan elmondhatnád és talán még meg is lepnélek egy hármasozással.
Az élet hosszú és elég sok emberhez vonzódhatsz alatta.
Nem volt ilyen.
Szerintem nem normális. Át kellene gondolnod, hogy érzel-e még valamit a párod iránt, mert kétséges, ha ilyen gondolataid vannak.
Persze, tök normális, és emberi dolog, ha a párodon kívül mások is tetszenek. Onnantól kezdve döntésen és a másik iránti elkötelezettségeden múlik, hogy mit csinálsz ezzel. Figyelmen kívül hagyod, vagy kíváncsiságból tovább legyeskedsz az illető körül, és esetleg történik vele valami. A kapcsolat meg a szerelem nem érzelmekre alapul. Először igen, de ha valaki más megtetszik, döntés során jutsz oda, hogy megcsalod-e vagy nem, hogy nehéz időszakban kitartasz-e mellette vagy nem. Ezért olyan sikeresek a megtervezett házasságok, mert a másik iránti elkötelezettségen és tiszteleten alapul, nem pedig érzelmeken, amik nyilván elengedhetetlenek, de sokszor jönnek-mennek, és nem mindig ugyanolyan erősséggel fejeződnek ki.
De ettől nem vagy rossz ember, csak simán halandó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!