Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább mással jött volna össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább mással jött volna össze?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy nyitott személyiség, de vannak pozitiv tulajdonságaim és nagyon szeretem a párom. Amiket a párom szeret is bennem, el is mondja. Ami rosszul esett, hogy felhozta a zárkózottságom (nehezem bizom meg emberekben igy időbe telik felszabadulnom). Azt mondta lehet inkább "azzal" a másik lánnyal jött volna össze. Nagyon rosszul esett és nem tudom egy ilyen miatt szakitani túlzás-e? Mert sokszor eszembe jut és ez a kapcsolatunkra is kihat mert ellököm magamtól.
2016. máj. 18. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is ink a másikkal jöttem volna össze.
2016. máj. 18. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Ennyi miatt szakitani trnyleg kicsit sok, egyaltalan emlitetted mar neki? :/

Bar az o kijelentese is eleg eros,nekem se esne jol ha mas utan sovarogna ilyen modon, raadasul pobt nekem mondana :D De en csak kozolnem vele hogy volt valasztasi lehetosege, sot van is. Nem szakitasi cellal, de legyen oszinte, nem vagy potlek!

2016. máj. 18. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
pénztártól való távozás után.... :D
2016. máj. 18. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy ellököd magadtól. Én is ellökném, ha másodmegoldásként tartana. :)
2016. máj. 18. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet mondd, az nem szeret. Én tuti ellökném ezek után.
2016. máj. 18. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:

A helyedben nem állnék boldogságának útjában..menjen Isten hírével a másikhoz.

De komolyan, abban a percben amint ezt az arcomba kapnám, csomagolnék és eljönnék/kiraknám a szűrét, (attól füg melyik az adekvát a te helyzetedben).

2016. máj. 19. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, igy kezdodik!Aztan meg nem ertik,h mi bajunk!

Aztan meg csodalkoznak,h kissebbsegi komplexusa van az embernek...nemhogy,inkabb segitene a gatlast oldani,meg szorit is rajta!

Nahh nem tulzas szakitani!!

2016. nov. 10. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!