Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elválni a férjemtől. De a gyerekem apjától igen. Más is volt már hasonló helyzetben? Hogy vészeltétek át?
Én is ugyanilyen a férjemet babusgato szerencsétlen voltam aki meg akart felelni egy arrogáns p**csnek aki elvarta hogy ugyanolyan Legyen minden mielőtt gyerekeink lettek..aztán tudod mi lett.Megcsalt megvert ellenem fordult otthagyott egyedül a gyerekekkel azt hazudta melozik és elment nyaralni a nőjével.Mai eszemmel nem küzdenek egy percet sem az ilyen férfiért akinek a gyereke olyan mint egy dísz ha kedve van leveszi a polcról majd visszateszi ne zavarja a köreit.
Mi van?!Hát tudod engem és a gyerekemet nem fogja levegőnek vmi zavaró tényezőnek nézni soha többet senki.
Mit lehet egy önző egoista energia vvámpíron szeretni.Ra kell jönni hogy az és jól seggbe rúgni mennél jobban meg akarsz majd felelni neki annál többet akar majd!!A gyerek még érzi a feszültséget azért olyan.
Hidd el.Vegigcsinaltam.
JOBB EEGYEDÜL.ENNEL JOBB.
Próbálj meg mindent, ha nem megy válj el.
Én is mindent megteszek, hogy megmentsem a házasságom, az enyém jó apa, de csapnivaló férj...
Kevesen hajlandóak a problémára figyelni, egyszerűbb a válást és menekülést javasolni. Szerepel itt kezelhetetlen gyerek, túlhajszolt férj, túlhajszolt feleség. Nem csoda, ha az egész család szétesik.
A gyerek problémáját nem lehet lezárni azzal, hogy egy szakember "nem tudott értelmes tanácsot adni", menni kell tovább, keresni másokat akik foglalkoznak a problémával akkor is, ha az pénzbe kerül.
A férjed fáradt és stresszes, persze hogy türelmetlen egy különösen nehéz esettel szemben. Aki látatlanban elítéli, annak nem volt még igazán stresszes és fárasztó munkahelye, ahonnan végre hazaérne pihenni az ember de csak újabb stressz éri otthon is. A kialvatlanság is ezt műveli az emberrel, kifordul önmagából. Ideje átszervezni a munkaidőt vagy váltani, legyen kevesebb a pénz, de több a pihenőidő. Semmire nem mennek a pénzzel, ha úgyis széthullik a család. Össze kell fogni a családot, nem lehet mindenből csak a legjobb részeket kiválasztani. Probléma van, meg kell oldani. Válni a legkönnyebb, kiállni a családért jóban-rosszban a legnehezebb.
"Válni a legkönnyebb, kiállni a családért jóban-rosszban a legnehezebb."
Egyedülálló szülőnek lenni, pláne problémás gyerekkel, nem fenékig tejföl.:-)
A gyerek problémáját meg kell oldani. Ha nem volt jó az első szakember, menjetek tovább.
Ezzel együtt a férjemmel is elmennék közösen, vagy ha neki úgy jobb, ő egyedül pszichológushoz.
Ha nem javul a helyzet, én elválnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!