Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok elválni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elválni a férjemtől. De a gyerekem apjától igen. Más is volt már hasonló helyzetben? Hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés
félreértések elkerülése végett ,a kettő ugyanaz a személy

2016. jún. 10. 21:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%
A férjeddel beszéltél már arról, hogy megoldást kell találnotok a problémára, és a gyerek érdekében nem zárod ki a válást sem, mint lehetőséget? Neki azért lenne jó szakemberrel beszélni, hogy megtanulja kezelni a gyereket, megértse, miért viselkedik úgy, ahogy. Mindent megpróbálnék, ami javíthat a helyzeten, és elkerülhető a válás, nem csak magam miatt - a gyereknek szüksége van az apjára is, bizonyos határig még a nem kifejezetten jó apa is jobb, mint a vasárnapi, vagy semmilyen. Mondom ezt úgy, hogy én is elváltam, pedig szerettem a férjemet, de ő már annyira túllépte azt a bizonyos határt, hogy ez volt a kevésbé rossz megoldás, arra nem is volt hajlandó, hogy megpróbáljon javítani a helyzeten.
2016. jún. 10. 22:17
 22/42 anonim ***** válasza:
52%

Én is ugyanilyen a férjemet babusgato szerencsétlen voltam aki meg akart felelni egy arrogáns p**csnek aki elvarta hogy ugyanolyan Legyen minden mielőtt gyerekeink lettek..aztán tudod mi lett.Megcsalt megvert ellenem fordult otthagyott egyedül a gyerekekkel azt hazudta melozik és elment nyaralni a nőjével.Mai eszemmel nem küzdenek egy percet sem az ilyen férfiért akinek a gyereke olyan mint egy dísz ha kedve van leveszi a polcról majd visszateszi ne zavarja a köreit.

Mi van?!Hát tudod engem és a gyerekemet nem fogja levegőnek vmi zavaró tényezőnek nézni soha többet senki.

Mit lehet egy önző egoista energia vvámpíron szeretni.Ra kell jönni hogy az és jól seggbe rúgni mennél jobban meg akarsz majd felelni neki annál többet akar majd!!A gyerek még érzi a feszültséget azért olyan.

Hidd el.Vegigcsinaltam.

JOBB EEGYEDÜL.ENNEL JOBB.

2016. jún. 10. 22:27
 23/42 anonim ***** válasza:
88%

Próbálj meg mindent, ha nem megy válj el.

Én is mindent megteszek, hogy megmentsem a házasságom, az enyém jó apa, de csapnivaló férj...

2016. jún. 10. 22:29
 24/42 anonim ***** válasza:
80%
Azt nehezen hiszem hogy a gyerekkel agresszív veled meg ugyanolyan mint azelőtt. Ha meg a gyerek születése óta fordultak rosszra a dolgokat akkor meg nyilvánvalóan segítségre van szüksége, nem pedig válásra. Egy pszichológus meg egy munkahelyváltás csodákra képes. Valószínű hogy a munkahelyen felgyülemlett stresszt vezeti le a gyereken aki még rá is tesz egy lapáttal hogy retardált.
2016. jún. 10. 22:57
 25/42 anonim ***** válasza:
17%
A válás csak egy papír. költözzetek külön a gyerekkel és legyetek együtt pár órára amikor a dada vigyáz rá.
2016. jún. 11. 00:07
 26/42 anonim ***** válasza:
64%
Különbözőképpen értékelitek a szülői szerepet. Neked a gyerek az életed szerves része, akihez szükségképpen alkalmazkodsz, neki meg egy zavaró tényező, akivel csak akkor foglalkozna, ha éppen olyanja van, és a gyerek is viselkedjen eszerint. Csak sajnos a gyerek nem egy elemes tárgy, amit ha nincs kedved vele foglalkozni, kiveszed az elemet és felteszel a polcra. Mit gondolsz, tudtok közös nevezőre kerülni? Mert szerintem kizárt. Vagy elfogadod, hogy ő ilyen fajta apa, és párhuzamos életet éltek, megpróbálod megregulázni annyira a kölyköt,hogy ha apa otthon van, akkor vonuljon a szobájába és ott foglalja el magát, csöndben, és hagyja a felnőtteket kettesben, és csak néha csináltok közös családi programokat, tudod, mint a nagy nemesi családoknál annak idején, vagy szenvedtek tovább úgy, hogy senkinek se jó: a férjed szenved, mert a hócipője tele van, a gyerek szenved, mert apából csak azt látja, hogy agresszív vele, és te is szenvedsz, mert nem háborús övezetet és ilyen családot képzeltél el.
2016. jún. 11. 07:14
 27/42 anonim ***** válasza:
72%

Kevesen hajlandóak a problémára figyelni, egyszerűbb a válást és menekülést javasolni. Szerepel itt kezelhetetlen gyerek, túlhajszolt férj, túlhajszolt feleség. Nem csoda, ha az egész család szétesik.

A gyerek problémáját nem lehet lezárni azzal, hogy egy szakember "nem tudott értelmes tanácsot adni", menni kell tovább, keresni másokat akik foglalkoznak a problémával akkor is, ha az pénzbe kerül.

A férjed fáradt és stresszes, persze hogy türelmetlen egy különösen nehéz esettel szemben. Aki látatlanban elítéli, annak nem volt még igazán stresszes és fárasztó munkahelye, ahonnan végre hazaérne pihenni az ember de csak újabb stressz éri otthon is. A kialvatlanság is ezt műveli az emberrel, kifordul önmagából. Ideje átszervezni a munkaidőt vagy váltani, legyen kevesebb a pénz, de több a pihenőidő. Semmire nem mennek a pénzzel, ha úgyis széthullik a család. Össze kell fogni a családot, nem lehet mindenből csak a legjobb részeket kiválasztani. Probléma van, meg kell oldani. Válni a legkönnyebb, kiállni a családért jóban-rosszban a legnehezebb.

2016. jún. 11. 07:34
 28/42 anonim ***** válasza:
30%

"Válni a legkönnyebb, kiállni a családért jóban-rosszban a legnehezebb."

Egyedülálló szülőnek lenni, pláne problémás gyerekkel, nem fenékig tejföl.:-)

2016. jún. 11. 08:02
 29/42 anonim ***** válasza:
Egy válás a gyerekeket nehéz helyzetbe teszi a gyerekeket akkor is ha addig jó volt az apukájukkal a viszony. Ha viszont a gyerek lesz okolva a válásért, sőt vagyonmegosztásért! mert ez érzékenyebb pontjuk a férfiaknak akkor az összes dühét a gyereken fogja láthatáskor levezetni. A gyerek még rosszabbul jár. Olyan párterápiára kellene elmennetek ami a családterápiát is magában foglalja. Sokkal olcsóbb mint a válás és vagyonmegosztás. Föl kell vállalni hogy ezt a helyzetet képtelenek vagytok kezelni. Látnia kell a férjednek hogy elszánt vagy, és akár a válás is simán szóba jöhet nálad mint megoldás, akkor beadja a derekát hogy szakemberhez forduljatok.
2016. jún. 11. 10:49
 30/42 anonim ***** válasza:

A gyerek problémáját meg kell oldani. Ha nem volt jó az első szakember, menjetek tovább.

Ezzel együtt a férjemmel is elmennék közösen, vagy ha neki úgy jobb, ő egyedül pszichológushoz.

Ha nem javul a helyzet, én elválnék.

2016. jún. 11. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!