Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elválni a férjemtől. De a gyerekem apjától igen. Más is volt már hasonló helyzetben? Hogy vészeltétek át?
Gondolom jó férj, de szar apa...
Sajna van ilyen.
Megoldást még én se találtam :/
1. vagyok : gyanitottam, hogy a " jo ferj, de szar apa" verziora gondolsz. mondjuk nekem ez ott santit, hogy h lehet valaki jo ferjnek nevezheto, ha emelett annyira szar apanak, hogy ezert elvalnal tole ....? a jo ferj fogalmaba alapbol beletartozik,hogy jol banik velem / a kozos csaladunkkal, de ha ez utobbi megbukik, akkor....na , erted. :)
le kellene ulnod a ferjeddel, es megbeszelni vele, hogy ez igy nem jo, valtoztasson. azt meg elarulhatnad, hogy miben merul ki , hogy szr apuka. pl ??
Pl. rögtön, akár semmiségekért is üvölt a gyerekkel, ahelyett, hogy nyugodt hangnemben elbeszélgetne a gyerekkel támadó hangnemben számonkéri, kihasználja a gyerek félelmeit és azzal terrorizálja.
Elismerem, cseppet sem könnyű eset a gyerekünk, agresszív és figyelemzavaros is, a férjem munkahelye is stesszes, messze is van, fáradt mire hazaér, tehát valamilyen szinten "igaza" van, hogy munka után nyugodt légkört akar maga körül.
Viszont én olyan családban nőttem fel, ahol napi szinten ugyanez ment az egyik szülőm részéről, utáltam az életem, sokszor foglalkoztatott a halál gondolata, vagy meg akartam szökni. Amióta nem kell együtt élnem velük azóta normalizálódott a kapcsolatunk.
Én nem szeretném, ha a gyerekem így érezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!