Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok elválni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elválni a férjemtől. De a gyerekem apjától igen. Más is volt már hasonló helyzetben? Hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés
félreértések elkerülése végett ,a kettő ugyanaz a személy

2016. jún. 10. 21:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
92%
Akkor mi a kérdés?!?!? HA gyereked érdekében el kell válni, mert magadon tapasztaltad, mi lesz ebböl, ha nem teszed.
2016. jún. 10. 21:29
 12/42 anonim ***** válasza:
92%
nem, ne keress mentseget a ferjednek a hulye viselkedesere, mert nincs ra mentseg. azt a gyereket o is akarta, o is vallalta, hat most hogy " ilyen", hogy tobb turelem kell hozza, vallalja ezt is,...masreszt ne legyel megertobb vele, ha ettol a gyerek szenved. mindenkepp fontos, hogy leuljetek ezt megbeszelni, de a ferjed utan a gyerekkel is, vagy akar harmasban, elmagyarazva a gyereknek is, hogy apa nem direkt ilyen bunko, stb..... amugy nem biztos, hogy a gyereknek jobb, ha elvaltok, de az szinte biztos, hogy ez igy nem jo neki.
2016. jún. 10. 21:30
 13/42 anonim ***** válasza:
91%
Ajánld fel neki, hogy vagy elmentek hármasban pszichológushoz terápiára és javul a helyzet, vagy elváltok. Így van választási lehetősége és te is meglátod, hogy fontos-e neki a házassága, családja.
2016. jún. 10. 21:38
 14/42 anonim ***** válasza:
37%

"Elismerem, cseppet sem könnyű eset a gyerekünk, agresszív és figyelemzavaros is,"

Akkor talán ezzel legyél elfoglalva, ne a férjedet neveld... valószínűleg a saját gyerekkorod kompenzálásaként túlkényeztetted, ennek issza a levét az egész család. Egyelőre te járj a gyerekkel együtt pszichológushoz, valószínűleg nem kevés megoldanivaló van nálatok is.

2016. jún. 10. 21:41
 15/42 anonim ***** válasza:
71%

Minden helyzetben a gyerekeim érdekét nézem és néztem.Valj el.

(Elváltam.)

2016. jún. 10. 21:45
 16/42 anonim ***** válasza:
59%
Lepontozol mindenkit, aki azt mondja, hogy a gyermeked érdekeit nézd, ne a hülye férjedét? Megérdemled a sorsod.
2016. jún. 10. 21:48
 17/42 anonim ***** válasza:
95%
Milyen lépéseket tettetek a gyerek problémáinak megoldására? Szakember?
2016. jún. 10. 21:55
 18/42 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam "mindenkit", egy nem hasznos választ találtam csak. Na ezzel most kettőt.

Igen, jártunk pszichológusnál, sajnos értelmes tanácsot nem tudott adni, ill. gyógypedagógusnál is.

2016. jún. 10. 21:58
 19/42 anonim ***** válasza:
87%

"...valamilyen szinten "igaza" van, hogy munka után nyugodt légkört akar maga körül." - Nem, nincs igaza semmilyen szinten. Ilyen nincs, hogy gyereket csinálok, de közben elvárom, hogy olyan nyugodt, békés életem legyen, mint előtte. Akár figyelemzavaros gyereket hoztunk össze, akár nem.

Ezt átvészelni nem lehet. Vagy megoldani lehet (ahogy előttem is írták komoly elbeszélgetés, ha nem elég, akkor pszichológus, terápia), vagy válni.

U.i.: nekem ugyan még nincs gyerekem (csak egy osztálynyi, de ők nem vér szerintiek :D), de számomra elképzelhetetlen, hogy ha a férjem rosszul bánna a leendő gyerekünkkel, ugyanúgy tudnék rá nézni férjként... nem hiszem, hogy külön tudnám választani a kettőt...

2016. jún. 10. 22:01
 20/42 anonim ***** válasza:
95%

Ööö, én nem azt írtam, hogy a gyereket vidd pszichológushoz, hanem hogy CSALÁDTERÁPIÁRA menjetek el. Azért, hogy a férjed tudjon változtatni.

De valóban, a probléma többrétű.

1. A gyerek problémája olyan jellegű, ami agresszív férj ide vagy oda megnehezíti és megkeseríti a saját életét is. Ha egy orvos nem tudott segíteni, menjetek a következőhöz. A figyelemhiány és az agresszivitás nem olyan dolgok, amik 2016-ban ismeretlenek vagy kezelhetetlenek lennének. A fiad érdeke is az, hogy egészséges lelkivilággal nőhessen fel, és ebben a saját betegsége megakadályozza. Elsősorban maga miatt kellene kezeltetni, nem a férjed miatt.

2. A férjed problémája sokrétű. Nem csak a gyerek okozza, hanem a stresszes munkakörnyezet is. Ha nem akarod őt elveszíteni, akkor a megoldást is több helyen kell keresni:

- pszichológus, családterápia

- stresszmentesítés otthon - a napi rutint úgy kialakítani a gyerekkel, hogy mikor a férjed hazaért, legyen 1-2 szabad órája, és inkább később, mikor kipihente magát tudjon foglalkozni a fiatokkal

- munkahelyi stresszmentesítés, munkahelyváltás, részlegváltás, esetleges előléptetési lehetőség keresése, munkaidő redukálása (pl. 80-90%-ra csökkentés már sokat segít sok esetben).

2016. jún. 10. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!