Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 év alatt 0-szor szólítottak le, akkor velem lehet a baj?
Van barátom, és különben se szeretek idegenekkel beszélgetni, szóval ez nem egy "mit tegyek?" jellegű kérdés, puszta kíváncsiság.
Szóval.. Azt láttam sok kérdésnél, hogy pl Pesten már egy átlagos kinézetű lányt is napi 20 pasi szólít le. Ez nyilván erős túlzás, de azért meglepő számomra, hogy engem 3 év itt lakás alatt pontosan 0 pasi szólított le, ha nem számolom az egyetlen alkalmat, mikor buliban a fülembe ordította valaki, hogy "neked bejön egy olyan pasi, aki most hányt??", meg persze néha a munkások meg a csövesek füttyögnek utánam, de ők mindenki után, és az nem is kezdeményezés.
Szoktam járni tömegközlekedésen, az egyetemen, sokszor elmegyek csak úgy sétálni a városban, beülök teázni valahova, kiülök parkba, megyek könyvtárba, könyvesboltba, (emiatt nepi szinten megfordulok plázákban) néha bulizni is, sehol nem szólítottak le.
Szóval szerintetek én nézhetek ki átlag alattinak (amit nem hiszek, szerintem teljesen átlagos vagyok, nem tartom magam bányarémnek, igaz, tipikus jó csaj se vagyok, meg hát ugye párom is van, akkor annyira vészesen nem lehetek csúnya), vagy a pasik ennyire bátortalanok? Akkor miért kamuznak sokan, hogy a pasik "sorban állnak" a lányokért?
Ipkisz Láb, drága, senki nem siránkozott, pusztán tényeket közöltünk. Sosem vártam, hogy leszólítsanak, és borzasztó kínosan éreztem magam az egyetlen esetben is. Ismerkedni pedig szoktam, rengeteg helyen: munkahelyen, kávézóban, sporttevékenység közben, iskolában, rendezvényeken.
De ez nem azonos a leszólítással.
Hidd el, ismerkedek, valahogy a párommal is összejöttem, és egy egész sor ember van, akivel eddigi életemben ismerkedtem meg, lévén ikertesóm nincs, kénytelen voltam új arcokkal próbálkozni. :D
Dehogyis szólítják le a csajokat :D Magyarországon ez főleg nem szokás, legalábbis ahogy tapasztalom, otthon 1-2 alkalommal történt ilyen velem, bár én nem pesti vagyok. szerintem manapság túl gátlásosak ahhoz az emberek hogy egy idegen nővel/férfival elkezdjenek csak úgy cseverészni az utcán. Mióta elköltöztem kb havonta 1-2 alkalommal kezdek el idegenekkel beszélgetni (nem mindig arról van szó hogy nyomulnának, csak egyszerű ismerkedés) az pedig hogy ismeretlen férfiak köszönnek az mindennapos.
Ja és én is teljesen átlagos, egyszerű csajnak tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!