Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit is kell érteni úgy nagyjából a következő mondat alatt?
Sokszor hallottam, olvastam már : "Olyan férfi kell, aki mellett nőnek érezhetem magam". Mit értetek pontosan ez alatt ?
Kort is ?)
Például NŐként kezel.
Nekem a párom a mai napig felsegíti a kabátom, kinyitja a kocsi ajtaját, étteremben tudja mi az illem a NŐ felé.Vannak dolgok amik apróságnak tűnnek, de annál fontosabbak.
Nem csak addig udvarol, amíg randizunk egyszer-kétszer, lásd az előző válasz: udvarias, úriember még évtizedek után is.
Nekem fontos, hogy négyszemközt is nőként kezel: mondjuk ad egy puszit a nyakamra, ha elmegy mellettem, megfogja a kezem, megölel, csókkal köszönt, stb.
És persze az ágyban is nőként kezel, nem úgy mint egy ürítőedényt: előjáték, figyelmesség, nem csak az első egy-két alkalommal, hanem mindig.
Bármennyire fáj is ezt olvasni egyeseknek, ebben benne van az is, hogy néha meghív egy kávéra, vagy italra, és ebben az esetben ő fizet. Nem felezzük a számlát, nem adja elő, hogy bocs nincs nálam ennyi, és nem rajtam spórol. Nem a haverja vagyok!
Tessék, pont az miatt van tőlem 27 évvel idősebb párom, amit a #4-es válaszoló írt.:)))
De aki írta a kávét, italt, az is nagy igazság.Úriember nem kezdi el étteremben számolgatni a számlát, hanem evidens, hogy ő fizet.
Ágyban is legyen úriember, számítson neki az én orgazmusom is.
Sajnos az én generációm többsége ezeket nem ismeri.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!