Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 év alatt 0-szor szólítottak le, akkor velem lehet a baj?
Van barátom, és különben se szeretek idegenekkel beszélgetni, szóval ez nem egy "mit tegyek?" jellegű kérdés, puszta kíváncsiság.
Szóval.. Azt láttam sok kérdésnél, hogy pl Pesten már egy átlagos kinézetű lányt is napi 20 pasi szólít le. Ez nyilván erős túlzás, de azért meglepő számomra, hogy engem 3 év itt lakás alatt pontosan 0 pasi szólított le, ha nem számolom az egyetlen alkalmat, mikor buliban a fülembe ordította valaki, hogy "neked bejön egy olyan pasi, aki most hányt??", meg persze néha a munkások meg a csövesek füttyögnek utánam, de ők mindenki után, és az nem is kezdeményezés.
Szoktam járni tömegközlekedésen, az egyetemen, sokszor elmegyek csak úgy sétálni a városban, beülök teázni valahova, kiülök parkba, megyek könyvtárba, könyvesboltba, (emiatt nepi szinten megfordulok plázákban) néha bulizni is, sehol nem szólítottak le.
Szóval szerintetek én nézhetek ki átlag alattinak (amit nem hiszek, szerintem teljesen átlagos vagyok, nem tartom magam bányarémnek, igaz, tipikus jó csaj se vagyok, meg hát ugye párom is van, akkor annyira vészesen nem lehetek csúnya), vagy a pasik ennyire bátortalanok? Akkor miért kamuznak sokan, hogy a pasik "sorban állnak" a lányokért?
Szimplán nem igaz, hogy ennyiszer leszólítják a lányokat. Valaki ezt egyszer kitalálta itt a GYK-n, azóta terjed a legenda, főleg az önbizalomhiányos teszetosza szerencsétlenek körében, akik ezzel akarják megindokolni saját tehetetlenségüket.
Én világéletemben Budapesten éltem, és életemben először 30 évesen szólítottak le egy buszon. Nem mintha nagyon vágytam volna erre, ismerkedni sosem akartam így, mindig a társaságból, egyetemről jöttem össze azzal a kis számú pasival, akivel dolgom volt. Nem vagyok csúnya, inkább csak kerültem a feltűnést mindig.
hülyeség amit itt írnak, ne hidd el.
engem összesen 2x szólítottak le utcán, pedig születésem óta budapesten élek. az igaz, hogy nem úgy nézek ki mint a mai tipikus szépségideál, de más barátnőimet is maximum 1-2x szólították le 22-25 év alatt.
Engem 2-3 alkalommal próbáltak felszedni utcán fényes nappal Budapesten 3 év alatt, ameddig feljártam, úgy hogy teljesen átlagos lány vagyok és nem öltözöm kihívóan. A legszebb az egészben, hogy szociális fóbiám is van, utálok idegenekkel beszélgetni, de mindig megtetszem valakinek, aki ennek hangot is ad.
Egyikük egy külföldi srác volt, és eljátszottam, hogy nem értem amit mond, pont a páromra várva olvastam, mikor odajött hozzám...Egy másik úgy tett, mintha összetévesztene valakivel, majd évekkel később vettem észre az egyéb mappámban fb-n, hogy írta, hogy amúgy csak szimpatikus voltam neki.
Ez főleg "szerencse" kérdése is. Hány olyan pasi tartózkodik veled egy helyen, aki leszólítgatja a neki tetsző lányokat.
Olyan jo amikor az alacsony szazalekosok el sem olvassak rendesen a kerdest csak meglatjak hogy lany az illeto es kezdik a frocsogest :D Egyebkent csak az itteni ferfiak maniaja ez hogy biztos a lanyokat lepten nyomon leszolitjak.
En kedves mosolygos lany vagyok nem is csunya es sosem szolitott le senki. Baratnoim kozul is egyszer szolitottak le osszesen egyet. Ugyhogy nem igaz amiket itt allitanak.
Elolvastátok az első mondatom, és értitek a "kíváncsiság" szó jelentését? :D
Amúgy a 3 év előtt se szólítottak le soha, de kisvárosban laktam, ott nem is hittem, hogy valaha le fognak, itt viszont meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!