Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 év alatt 0-szor szólítottak le, akkor velem lehet a baj?
Van barátom, és különben se szeretek idegenekkel beszélgetni, szóval ez nem egy "mit tegyek?" jellegű kérdés, puszta kíváncsiság.
Szóval.. Azt láttam sok kérdésnél, hogy pl Pesten már egy átlagos kinézetű lányt is napi 20 pasi szólít le. Ez nyilván erős túlzás, de azért meglepő számomra, hogy engem 3 év itt lakás alatt pontosan 0 pasi szólított le, ha nem számolom az egyetlen alkalmat, mikor buliban a fülembe ordította valaki, hogy "neked bejön egy olyan pasi, aki most hányt??", meg persze néha a munkások meg a csövesek füttyögnek utánam, de ők mindenki után, és az nem is kezdeményezés.
Szoktam járni tömegközlekedésen, az egyetemen, sokszor elmegyek csak úgy sétálni a városban, beülök teázni valahova, kiülök parkba, megyek könyvtárba, könyvesboltba, (emiatt nepi szinten megfordulok plázákban) néha bulizni is, sehol nem szólítottak le.
Szóval szerintetek én nézhetek ki átlag alattinak (amit nem hiszek, szerintem teljesen átlagos vagyok, nem tartom magam bányarémnek, igaz, tipikus jó csaj se vagyok, meg hát ugye párom is van, akkor annyira vészesen nem lehetek csúnya), vagy a pasik ennyire bátortalanok? Akkor miért kamuznak sokan, hogy a pasik "sorban állnak" a lányokért?
100%-ig szerelmes vagyok a páromba, bár nem hiszem, hogy magyarázkodással tartoznék neked. Mint írtam, mindentől függetlenül utálok ismeretlenekkel beszélgetni, van egy enyhe szociális fóbiám, igazából kifejezetten örülök neki, hogy nem szólítanak le. Csak ehhez képest a csapból is az folyik, hogy minden csajhoz csak úgy sereglenek a pasik, és kíváncsi lettem, hogy én vagyok a szabályt erősítő kivétel, vagy azokkal nincs valami rendben, akik ilyeneket írnak, ugyanis nincsenek lány ismerőseim, akiktől meg tudnám kérdezni, hogy őket leszólítják-e.
Ezen a kérdésen mi az egó növelés? Mivel képet nem raktam fel, nem tudja senki azt írni, hogy jól nézek ki :D Valamint ettől a kérdéstől nem is fognak többen leszólítani, hisz direkt nem tanácsot kértem, hogy mivel hívjam fel magamra a figyelmet, szóval nem tudom, mi köze ennek a kérdésnek az egóhoz, de oké :D
Ha egónövelésre vágysz, megírom neked: normális vagy. :)
Aki ez alapján a kérdés alapján messzemenő következtetésekre jut a párkapcsolatod minőségéről, annak valószínűleg még sose volt ilyesmije, kb. egy 12 éves szintjén lehet agyilag, és most próbálja elképzelni, hogy működik az emberi agy, amikor szerelmes. :D
Ja, én írtam, hogy 30 évesen egyszer leszólított egy pasi a buszon, azt még hozzátenném, hogy teljesen beszámíthatatlanul részeg volt. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!