Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok olyan jó csaj, ha nem szólítottak még le az
utcán?
Figyelt kérdés
Mindig voltak párkapcsolataim, nem tudom azt mondani, hogy az átlagos kategóriába tartozom, viszont így azt sem, hogy az átlag felettibe, hogy még senki nem szólított le nyilvános helyen. Most lehet, hogy ez nagyon nagy hülyeségnek hangzik, de így érzem.
Sok lányhoz odamennek spontán, hogy ismerkedni akarnak vele.
Nekem leginkább csak a gesztus hiányzik, hogy valaki odajöjjön...
Vagyis igazabol csak az egodat simogatna az a nehany szerencsetlen aki veletlen probalkozna...
A legtobb ferfi azert megerzi az ilyet.
2016. máj. 25. 23:51
2/11 anonim válasza:
Ez valami gyakorin elterjedt hülye berögződés, hogy mindenkit leszólítanak az utcán... Engem szerintem életemben 2x szólítottak le, mégsem gondolom azt, hogy eldobnivaló vagyok...
2016. máj. 25. 23:52
3/11 anonim válasza:
engem csomószor leszólítottak már pesten, igaz mindegyik aprót kért, menj aluljárókba te is, és téged is leszólítanak, pedig csaj se vagy, meg annyira dögösen se nézek ki, bár a hátsóm azért nem rossz lássuk be. :D
2016. máj. 26. 00:04
4/11 anonim válasza:
Nem annyira nagy az a leszólítási arány ma már, hidd el.
Mi a fenének zavarjak bárkit is az utcán mikor mindenkinek dolga van?!
2016. máj. 26. 05:34
5/11 anonim válasza:
Hol szoktál megfordulni?:)))
2016. máj. 26. 07:37
6/11 anonim válasza:
Nagyon nagyon ritka a leszolitas. A volt párom nagyon jol nézett ki, s szeretett szepen is öltözködni, ennek ellenére 3 szor szólítottak le az utcán ebből mindegyik kulfoldon volt. Ha egot szeretnél növelni, társkeresőn kapni fogsz az elso heten 6-700 levelet, ha csak átlagos lany is vagy.
2016. máj. 26. 07:52
7/11 anonim válasza:
Mekkora arc vagy vagy bazki, kis egoista.
Szóval az egonak hiányzik a leszólítás, de persze a srác egoját leszarod és ha a mór megtette, amire vágytál, mehet is a dolgára, esélyt nem szándékozol adni...
2016. máj. 26. 08:41
8/11 anonim válasza:
Én 34 éves vagyok és jól is nézek ki, de engem pl soha nem szólítottak le utcán.
Szerintem igencsak ritka lehet az, akihez odamennek az utcán.
2016. máj. 26. 09:02
9/11 anonim válasza:
Hát velem is csak nagy ritkán fordult elő, és arról is szívesen lemondtam volna:D Pl éjjeli meló után sietek haza, és két csávó levadászott hogy egész éjjel buliztak, de egy jó csaj se volt sehol, most meg csak mennek a kocsihoz vissza és máris itt van egy, én meg csak lestem, hogy mi van. Nem a külsőddel van a baj. Esetleg még arra gondolhatsz, hogy belül nem stimmel valami, szóval nincs meg benned a lazaság és a nyitottság, ami miatt oda mernének menni hozzád. Ez most nagyon szemétül hangzott szerintem, mert nem tudok fogalmazni:D De szerintem érted, hogy hogy értem. A kisugárzás. Persze nem az kell hogy állandóan erre gondolj, az megint a másik véglet.
2016. máj. 26. 09:05
10/11 anonim válasza:
Mászkálj Budapest belvárosában jóidőben csinosan, jókedvűen. Tömegközlekedj. Velem mindegyik így történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!