Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok olyan jó csaj, ha nem szólítottak még le az utcán?
Mindig voltak párkapcsolataim, nem tudom azt mondani, hogy az átlagos kategóriába tartozom, viszont így azt sem, hogy az átlag felettibe, hogy még senki nem szólított le nyilvános helyen. Most lehet, hogy ez nagyon nagy hülyeségnek hangzik, de így érzem.
Sok lányhoz odamennek spontán, hogy ismerkedni akarnak vele.
Nekem leginkább csak a gesztus hiányzik, hogy valaki odajöjjön...
Ennyire nem figyelemfelkeltő a megjelenésem? 24L
7-es, nem írtam azt, hogy leszólítás után rögtön el is küldöm a fenébe. Ha nem szimpatikus a srác, attól még beülhetek vele kávézni valahova, legalább mindkettőnknek lesz egy jó napja és beszélgettünk egy jót.
9-es, hidd el nem a nyitottságommal van a baj, nagyon közvetlen vagyok, pont emiatt jött össze 2 kapcsolatom is, nem félek beszélgetni az adott egyénnel.
Volt olyan, hogy Balatonon mentem oda egy olyan rozoga dumával egy sráchoz, hogy lemerült a telóm és meg-e tudná mondani az időt, aztán elbeszélgettem vele, pár percre rá jött a bandája 1-2 lánnyal, na akkor ott éreztem, hogy most már le kell lépni. ( mert szerintem köztük volt a bnője is...)
A lényeg, hogy jól el lehet velem beszélgetni, de azért az olyan morbid lenne, ha mindig a lánynak kéne leszólítania a fiút...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!