Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit ért az alatt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit ért az alatt, hogy a férfi küzdjön?

Figyelt kérdés
Hogy küzdjön valaki értetek?
2016. ápr. 25. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát a mai lányokat elnézve légy te a szőke herceg fehér lovon :D vagyis mindent te csinálj és akkor még csak ne is panaszkodj
2016. ápr. 26. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
hát mond valamit az első(amúgy lány vagyok xd )
2016. ápr. 26. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha bonyolult az ügy, változtatni kell magadon, a berögzült kényelmes szokásaidon, az élethelyzet nem teszi lehetővé, hogy együtt legyetek, de teszel ellene, nem adod fel, akkor is ha ez a legnehezebb út. Akkor nem vagy kiégett, megkeseredett, hanem megpróbálod. Ezt jelenti.N
2016. ápr. 26. 00:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Érdeklődjön irántam, bókoljon, ne essen azért túlzásokba, de ha valami tetszik rajtam, azt mondja ki, ugyanígy én is megemlítem, hogy miért vonzódok hozzá. Lehetőleg ne felejtse el a szülinapomat/névnapomat/évfordulót. :D Nem kellenek hatalmas ajándékok, inkább valami személyes, találó. Ha már hónapok/évek óta együtt vagyunk, akkor is "randizzunk" néha, csináljunk közös programokat. Néha-néha egy-egy rózsa, vagy csoki, vagy egy aranyos kis üzenet vagy bármi apróság, amiből látom, hogy gondol rám, és teljesen odaleszek.

Nekem egy már meglévő kapcsolaton belül ezt jelenti a "kűzdés", hiszen ha mindketten próbáljuk ápolni a kapcsolatunkat, akkor nem veszíthetjük el egymást.

2016. ápr. 26. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Elvárják a küzdést egy olyan korban, amikor a nők kiharcolták az egyenlőséget, ki érti ezt?

Véleményem szerint senkinek sem kell küzdenie, mert egyik ember sem (nő és férfi sem) trófea vagy díj, amit ki kell érdemelni, amiért tűzön vízen át ki kell tartani. Ha nincs meg az összhang, küzdés után sem lesz, ezért ne fussunk/futtassunk fölösleges köröket. Amúgyis olyan nevetséges ez, hogy küzdeni kell...Most komolyan, van olyan ember, akiért megéri megalázkodni, csúszni-mászni és könyörögni, esdekelni egy kósza mosolyért?

2016. ápr. 26. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Először is annyit tisztáznék, hogy nem szélsőségeket értek alatta. Az is borzasztóan kellemetlen tud lenni, amikor egy srác abszolút nem szeretné venni a jelelet. Már a vak is látja, hogy feleslegesen teper, 10.-jére is visszautasítják, de még mindig ugyanolyan lendülettel próbálkozik... Ezt én már nem küzdésnek, hanem tolakodásnak és erőszaknak nevezem, elérni pedig semmit sem lehet vele. Viszont az a másik véglet sem túl szerencsés, ha van egy kölcsönös vonzalom egy férfi és egy nő között, a férfiben mégsem merül fel, hogy megtegye az első lépést a kapcsolat felé, illetve sikeres kezdet után a következő lépcső irányába mozduljon. Aki kapja a pozitív jelzéseket,az igenis akarjon tenni valamit. Tudom, női egyenjogúság van meg minden, de én személy szerint egy férfit akarok magam mellé és egy igazi férfi személyiségének nálam ez is része. Tehát a küzdés alatt semmiképp sem a nyálas irányt értem. Nem azt várom, hogy folyamatosan levelekkel és üzenetekkel bombázzon, nem akarok én belefulladni a rajongásba, csak érezni szeretném, hogy igenis egy nő vagyok, aki elbűvölte a férfit.
2016. ápr. 26. 00:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Én nő vagyok. Nem várom el ,hogy küzdjenek értem. Ahogy írták nem trofea vagyok.

Egyszerű,kedves,csinos nőnek tartanak. Akiben rengeteg a szeretet. Egy 50forintos csokinak vagy egy árokparton szedett pipacsnak is nagyon örülök.

Sztm pont azér mert egyenjoguság van ,nem kéne a nőknek feltétlen elvárnia ,hogy a férfl kezdeményezzen ,küzdjön. Az elején is ugyan annyit kéne belerakni minkét félnek. Meg a kapcsolatba is. Éreztetni a másikkal ,hogy fontos ,hogy szereti pl.

Van egy féifi az életemben ,akit nagyon megszerettem. És majdnem ,hogy én küzdöttem azért ,hogy adjon esélyt nekem ,magának ,ketőnknek. Most találkozgatunk és majd meglátjuk mi lessz.

2016. ápr. 26. 00:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért aranyos, hogy itt páran meg vannak sértődve azon, hogy a férfiaknak küzdenie "kell" a nőért, miközben máskor meg azt mondják, hogy az olyan nő, akiért nem kell küzdeni, amúgy sem vehető komolyan, mert túl könnyen adta magát :)
2016. ápr. 26. 00:41
 9/12 anonim ***** válasza:

talán nem kéne komolyan venni hogy "az a nő akiért nem kell küzdeni amúgy sem vehető komolyan mert nem adta túl könnyen magát"

idióták mondanak ilyet

2016. ápr. 26. 01:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Örülök,ha megküzd az anyanyelve helyesírásával,utána már én is küzdök érte.:-D
2016. ápr. 26. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!