Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit ért az alatt, hogy a férfi küzdjön?
Érdeklődjön irántam, bókoljon, ne essen azért túlzásokba, de ha valami tetszik rajtam, azt mondja ki, ugyanígy én is megemlítem, hogy miért vonzódok hozzá. Lehetőleg ne felejtse el a szülinapomat/névnapomat/évfordulót. :D Nem kellenek hatalmas ajándékok, inkább valami személyes, találó. Ha már hónapok/évek óta együtt vagyunk, akkor is "randizzunk" néha, csináljunk közös programokat. Néha-néha egy-egy rózsa, vagy csoki, vagy egy aranyos kis üzenet vagy bármi apróság, amiből látom, hogy gondol rám, és teljesen odaleszek.
Nekem egy már meglévő kapcsolaton belül ezt jelenti a "kűzdés", hiszen ha mindketten próbáljuk ápolni a kapcsolatunkat, akkor nem veszíthetjük el egymást.
Elvárják a küzdést egy olyan korban, amikor a nők kiharcolták az egyenlőséget, ki érti ezt?
Véleményem szerint senkinek sem kell küzdenie, mert egyik ember sem (nő és férfi sem) trófea vagy díj, amit ki kell érdemelni, amiért tűzön vízen át ki kell tartani. Ha nincs meg az összhang, küzdés után sem lesz, ezért ne fussunk/futtassunk fölösleges köröket. Amúgyis olyan nevetséges ez, hogy küzdeni kell...Most komolyan, van olyan ember, akiért megéri megalázkodni, csúszni-mászni és könyörögni, esdekelni egy kósza mosolyért?
Köszi a válaszokat :)
Én nő vagyok. Nem várom el ,hogy küzdjenek értem. Ahogy írták nem trofea vagyok.
Egyszerű,kedves,csinos nőnek tartanak. Akiben rengeteg a szeretet. Egy 50forintos csokinak vagy egy árokparton szedett pipacsnak is nagyon örülök.
Sztm pont azér mert egyenjoguság van ,nem kéne a nőknek feltétlen elvárnia ,hogy a férfl kezdeményezzen ,küzdjön. Az elején is ugyan annyit kéne belerakni minkét félnek. Meg a kapcsolatba is. Éreztetni a másikkal ,hogy fontos ,hogy szereti pl.
Van egy féifi az életemben ,akit nagyon megszerettem. És majdnem ,hogy én küzdöttem azért ,hogy adjon esélyt nekem ,magának ,ketőnknek. Most találkozgatunk és majd meglátjuk mi lessz.
talán nem kéne komolyan venni hogy "az a nő akiért nem kell küzdeni amúgy sem vehető komolyan mert nem adta túl könnyen magát"
idióták mondanak ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!