Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit ért az alatt, hogy a férfi küzdjön?
A küzdést nem várom el, de azt igen, hogy figyeljen oda rám, törekedjen rá, hogy megértse az igényeimet, érzéseimet, szempontjaimat, akkor is, ha nem mindenben értünk egyet. Ha valami nem esik jól, akkor törekedjen rá, hogy változtasson rajta (gondolok itt olyanokra például, hogy csökken az együtt töltött idő mennyisége, a közös programok minősége, stb.). Természetesen ez kölcsönös.
Az exemmel azért mentünk szét, mert mindketten jeleztük egymásnak, hogy miben szeretnénk változtatni a kapcsolatunkon, én megtettem, amire kért, ő pedig nem. Ezt úgy értelmeztem, hogy nem küzdött (el is veszített, amit elég rossz néven vett, utólag már ígért fűt-fát, de amikor lehetett volna, akkor nem tett semmit).
Szóval én mind az ismerkedési időszakban, mind a párkapcsolatban annyit várok el a páromtól, hogy figyeljen az igényeimre és törekedjen a kielégítésükre. Nem érzem teljesíthetetlennek, hiszen nincsenek extrém igényeim, és ugyanezt én is viszonzom, a kölcsönösség pedig alap elvárás egy párkapcsolatban.
Szerencsére a mostani páromnál azt érzem, hogy fontos számára, hogy jól érezzem magam a kapcsolatunkban és tesz is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!