Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nagyképűségnek, túlzott elvárásnak számít egy lánytól, ha azt szeretné, hogy a férfi küzdjön meg érte?
Csak gondold magas a férfi helyébe.
Odamész beszélgetni stb. mire a lány hűvösen,kelletlenül reagál,azon töprengsz mikor fog elküldeni a francba..
Ha látom hogy valaki tesz a fejemre akkor kultúrember révén nem erőltetem rá magam.
Csak akkor nem számít nagyképűségnek, ha te is beleteszed a saját részedet az egészbe és nem csak otthon ülve elvárod, hogy küzdjenek meg érted. Illetve ha nem versenyezteted direktbe a férfiakat, mert ennél nagyobb aljasság sincs. :)
Egyébként meg emancipáció van. Miért is csak a férfinek kellene küzdenie a nőért? Ha találsz egy értékes férfit, küzdj érte te is. Érem két oldala...
Ez azon múlik,mit jelent a "megküzdés".
Ha csak arról van szó,hogy igényled a kapcsolat fokozatos elmélyülését,és nem akarsz egyből a közepébe vágni,akkor szerintem teljesen jogos igény,sőt. Én jobban értékelek egy nőt,akivel fokozatosan épül ki a kapcsolat,mint akivel az első randin elindul a papás-mamás.
Ha viszont a "megküzdés" azt jelenti,hogy elvárod,hogy a férfi kepesszen érted,miközben te nem adsz bele semmit a kapcsolatba,akkor igen: nagyképűség és irreális elvárás.
Ha én veszem a bátorságot és kezdeményezek egy lánynál,akkor igenis elvárom,hogy adjon pozitív visszajelzést,és lássam,hogy megéri további energiát belefektetnem az egészbe. Ha viszont játssza a megközelíthetetlent és tojik a fejemre,ugyan miért erőltessem tovább a dolgot? Miért lenne ő értékesebb,mint én,hogy nekem erőlködnöm kelljen a kapcsolatért,miközben ő semmit nem csinál?
Pontosan ahogy írják.
Van azért egy határ ami már sok.
És ha egy értelmes férfiről van szó akkor nem árt ha te is teszed néha neki a jót, ne csak egyoldalú legyen.
Miben másabb a nő mint a férfi?
Ennyi erővel a nők is küzdjenek meg a férfiért.
Nem akarok bántani, vagy kritizálni senkit.
Egyszerűen nem értem hogy ha 2 ember tetszik egymásnak miért nem lehet szimplán csak megismerni egymást. Én így jöttem össze barátnőmmel. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!