Bizonyos nők miért gondolják evidensnek, hogy csak a férfi küzdjön meg értük, míg ők csak várakozó álláspontra helyezkednek, és ritkán küzdenek meg a férfiért?
De.
De sokan még a huszadik században élnek, kérdező. Virágzik a szexizmus, a rasszizmus, a homofóbia, a korrupció, a családon belüli erőszak, stb. Pont az ilyen hülye szokásokat ne tartanák meg a hülye emberek? Jajugyan, kis butus.
Mivel minden nőre jut legalább 10 udvarló, megtehetik, hogy passzívak lesznek. Ilyen ez a világ, köszönhetően az internetnek.
Régen azért volt más a helyzet, mert az átlag paraszt életében csak egyszer-kétszer hagyta el a falut, ahol lakott. Most meg az interneten bárkit megtalálhatsz.
Mert érzéketlenek.
Kb.2221...
Ekkor születik az utolsó férfi a földön.
Szerinted miért?
#3 Jaj, de rossz. Szegény férfiak.
Várj, mégsem.
Egyet értek veled, és egy érzelmileg és szellemileg intelligens nő ezt be is látja, képes küzdeni vagy észre veszi ha küzdenek érte, felfogja és megérti, hogy ha dekoratív is a szépség nem elég, ahhoz h ő legyen a legjobb választás és egyéb képességekkel is rendelkezik amivel egy nőnek rendelkeznie kell, most tekintsünk el a feminista és begyepesedet hímsoviniszta nézőpontokról, pl. egy férfinak értenie kell a műszaki dolgokhoz és a nőnek is megvan a maga szerepe.
Sajnos a jelen fiatalság és ezen korosztályban lévő "kislányok" azt gondolják mert szépek ez öröké fog tartani és vígan boldogan szemezgethetnek a birka pasik között akik ismerkednének velük, és amiért van választás és választék addig őnekik nem kell se küzdeni és se értékkel bírni a szépségen kívül. ugyanakkor a szépség egy idő után elhalványul elmúlik ha adott max egy jó 10év utánna természetesen cserélve, egy boldogtalan kapcsolatban avagy együl maradnak.
Bocs a hosszú kifejtős válaszért f/24
Az én szemszögemből annyi,hogy már belefáradtam abba,hogy mindig én küzdjek meg valakiért ,nőként, feleslegesen ráadásként. Úgyhogy most úgy döntöttem megvárom amíg a férfi harcol értem,ha már ilyen nem történt ezidáig az életemben.
Elővettem azt az énemet ,aki ha akarja megmássza azt a "hegyet" ha nem hát akkor nem. Akin látom,hogy küzdeni akar értem,azért én is fogok. Azért meg egyáltalán nem érdemes,aki a 3.alkalomra feladja...Nekem ez a véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!