Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy kapcsolatban csak a lány posztol képeket, a férfi nem?
Arra lehet követeztetni, hogy a lány nemsokára szingli lesz. Legalábbis nekem unszimpatikus, ha valaki úgy rá van tekeredve a közösségi médiára, hogy fél perc után már elvonási tünetei vannak. Előző kapcsolatom vége is erről szólt, nem kérnék belőle még egyszer. :)
30F
A párkapcsolat két emberre tartozik. Nem azért vagy valakivel, hogy a szomszédnéninek dicsekedj vele és megoszd minden pillanatotokat.
Most meg fogsz lepődni, de nekem volt olyan barátnőm, akivel az 1 éves kapcsolat alatt nem voltunk párkapcsolatbam fuckbookon :O uhhh összedőlt a világ atya ég.
6. Nem csak ti,mi sem vagyunk.
Unalmas,amikor valaki állandóan selfiezget minden pillanatáról..akár kapcsolatban van,akár nem.
Arra, hogy amíg a lány képeket posztolgat, addig a férfi megélni szeretné a valóságban.
Az egyik a Föld nevű bolygón él, míg a másik valami kitalált világban. Én az ilyen lányokat messziről kiszimatolom, nem igazán jönne be, de az itteni válaszok alapján szerintem kezdj el gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!