Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam volt? 8 hónap alatt nem lehet kiismerni a másikat.
A barátom szakított velem, és én azt mondtam neki hogy 8 hónap alatt nem tudott teljesen megismerni sem. Ő próbált visszakozni hogy de hát azért beszélgettünk, viszont azzal vágtam vissza hogy heti 1-2 találkozóból, olyan hétvégéből amikor szombaton csak este megyünk át hozzá, vacsi, film szex a program, majd másnap 10-11-ig alszik, délben ebéd a szüleinél - nem lehet eléggé megismerni a másikat hiszen nincs is idő szinte kommunikálni és beszélgetni.
Én javítani akartam ezen, több találkozóval, romantikus programokkal ahol lehet beszélgetni, összeköltözéssel, de ő nem kért belőle, jövő héten már el is hívja a kiszemelt lányt randira, azt akit még a kapcsolatunk alatt nézett ki magának :(
Szerintem nem volt idő - és neki akarata - engem megismerni, míg azzal a lánnyal minden nap találkozott hiszen a kolléganője.
Mi a véleményetek?
Természetesen nem lehet senkit kiismerni 8 hónap alatt, még akkor sem, ha együtt éltek.
Viszont a szakításotok nem ennek a hibája, és nem azért nem szeret, mert nem találkoztatok eleget. Ha valakivel nem igazán illetek össze, az hamar kiderült. Nálatok is így történt.
Az a véleményem, hogy felesleges az időt hibáztatni, mert ahol 8 hónap alatt nem szeretett beléd, ott 8 év alatt sem lett volna jó kapcsolat ebből. Ezt kellene megérteni.
Igazad volt.
Na és most jobban érzed magad attól hogy igazad volt? Változott bármi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!