Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap együttjárás után még van esélyem változtatni a rólam kialakított képen, vagy most már hagyjam a fenébe?
Nagyon sokat dolgoztam ez idő alatt, talán csak pár hét volt az amikor nem, és nyugodt volt a lelkivilágom. Szegény párommal pont ennek a stresszes időszak kezdetén jöttünk össze, látott már idegesen, rossz kedvűen, sírósan mindenhogy. Nagy általánosságban nagyokat nevetünk, szeretkezünk, főzünk szóval minden jó. De mikor rossz kedvem van, akkor nem szólok semmit, vagy ha nagyon érzékeny vagyok akkor sírok egy kicsit de azt igyekszem nem előtte. És ha még meg is jön ebben a túlórázós időszakban, akkor még könnyen meg is sértődök.
Még nem veszekedtünk soha, sőt eddig mindent normális hangon meg tudtunk beszélni, de félek hogy hisztisnek tart legbelül. :S Nagyon megértő, de megtapasztalta már azt is hogy milyen ha féltékeny vagyok (bár erre kicsit rá is szolgált).
Most kivettem egy hosszú szabadságot, igyekszem rendezni a gondolataimat és a munkát beszorítva a papír szerinti munkaidőbe, normális életet élni. Van esélyem még hogy - ha ez lehetséges - még szerelmesebb legyen belém és normális barátnőjének tartson vagy ennél a kapcsolatnál már megbuktam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!