Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nez allandoan es keresi a tarsasagomat, ha par honap mulva megnosul?
Esküszöm a nőknek mindig üldözési mániájuk van..
Arra nem gondoltál esetleg, hogy csak kedvel? Jó a társoságod vagy valami? A buszon hozzám is pl elég sokan simulnak, illetve utcán megnéznek... na bumm, akkor most ők is mind belém vannak zúgva... ?:))))))))))))))))))))
Na ne röhögtess már...
Édes vagy :)
Majd megtudod, ha valaha lesz ilyen hosszú kapcsolatod. 9 év után egy kis flört belefér. Az ember felpezsdül és ezt a kis izgalmat hazaviszi, jól van ez így. Amíg nem hív téged sehova, nem csókol meg, addig még az asszony se bánja, ha kicsit legyezgetteti veled a hiúságát.
Hello sorstárs! Megértelek, mert majdnem ebben a helyzetben vagyok, csak az én esetemben a kandúr már megnősült. Közvetlen is volt, szimpátia is volt, ki tudja, talán vágy is, de már választott, döntött. Legyezgette a hiúságát velem, majd szembesített a helyzettel. Nem volt semmi komoly ez igaz, de nekem megtetszett, meg is kedveltem, ezért nehéz volt szembesülnöm vele, hogy esélyem sincs nála. Mármint valódi esélyem. Fel sem fogom ezután miért viselkedett ugyanúgy mint azelőtt, amíg együtt dolgoztunk.
Számít az egyáltalán miért teszi? A lényeget tekintve. Talán csak közvetlen. Lehet, hogy az esete lennél, ha szingli volna. Talán csak mindent megnéz, ami szép (vagyis olyan mint én. Ne is kérdezd.) Talán szimpatikus vagy neki.
Tudom, rosszul esik hallani, (és mondani is) de az emberek ilyen logikátlanok. Az üzletben is egy csomó mindent megnézek úgy, hogy aztán mégsem veszem meg, mert már van otthon. Felveszem, meg is tapogatom/szagolom olykor, néha napokig vívódok. Aztán legyőzöm a vágyat. Ez az ő próbája, nem a tiéd. Te elég jó lennél. Ne szomorkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!