Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónap után megkérhetem a barátnőm kezét?
Nekem sem tűnik túl megalapozottnak, de végülis az ismerettségetek rövidsége nem feltétlenül befolyásolja az elkövetkező házasság kimenetelét.
Mondjuk, szerintem eleve hülyeség úgy az eljegyzés, hogy egy éven belül nincs esküvő, és nagyon sok tizen-huszonéves pedig ezt csinálja, hogy pár hónap után eljegyzik egymást, majd 6 év múlva is csak jegyesek. Már ha egyáltalán együtt vannak még.
Az én szüleim 2 hét ismerettség után összeköltöztek,rá 3 évre össze is házasodtak.25 éve vannak együtt és még azóta is szeretik egymást.Ha úgy érzed csak Ő kell,akkor miért ne? :)
22n
miért ne kérhetnéd meg?
de arra készülj fel,hogy normális lány nemet mond .
én már régóta vagyok a párommal, tényleg életem szerelme. ugyanezt éreztem 3 hónap után is. de biztosan nem mondtam volna igent akkor..3 hónap után még minden szuper, nem veszekedtetek, egymás előtt a jó oldalatokat mutatjátok.. a szex is nagyon jó mert csúcson van az oxitocin, kívánjátok egymást stb..
de szerintem meg kéne várni az 1-2 évet együtt.. mert komolyan, 3 hónap után az ember még nem tudja eldönteni,hogy le tudná -e élni azzal az emberrel az életét.
ha meg még nem tervezed az esküvőt a közeljövőben akkor az eljegyzés is felesleges és komolytalan.
szerintem várj még vele!! de igazából te "ismered". kérdezd meg tőle finoman,hogy mi a véleménye a házasságról és hogy mik a tervei vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!