Mikor megyünk megnézni a lakást, megkérhetem a jelenlegi tulajt, hogy megmutassa a rezsi csekkeket, hogy megnézzem hány főre kb hány forint egy hónap?
Lehet, nem lesz népszerű a válaszom:
Ha először nézné meg vki a lakásom, és rögtön csekket kérne, nem nagyon tetszene. Bemondásra nem jó?
Hisz csak egy érdeklődő. (Ráadásul mondhatja, hogy 4 főre ennyi, közben meg csak egy ember lakja. Kérsz arról is papírt?)
Az már más kérdés, ha valóban komoly a dolog.
Én egy éve adtam el a lakásomat. Minden egyedi mérős volt. Szóval ha valaki kérte volna mutattam volna neki csekket, de minek?
Hisz nálunk inkább hűvös volt, nem sokat mentek a konvektorok, napi pár órát fűtésszezonban, viszont képes voltam 20 percekig zuhanyozni.
Na ez most annak aki a 30 fokot szereti és egész nap otthon van, de csak gyorsan zuhanyzik pont semmi hasznát sem veszi.
Szerintem (ellentétben 2-essel) az alap, hogy megmutatod a csekkeket (igazából a számlákat, nem mindenki fizeti csekken) a vevőjelöltnek - már amennyiben el akarod adni, ugyanis ez egy releváns információ.
Azt azért javasolnám, hogy még megnézés előtt telefonon jelezd, hogy lenne ilyen igényed (nem mindenkinél van rend és tudja 1 perc alatt elővenni a számlákat, de ha telefonon jelzed fel tud rá készülni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!