Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónap után megkérhetem a barátnőm kezét?
Akkor kéred meg amikor akarod, bár ha 1-2 éven belül nem házasodtok akkor kissé komolytalan a dolog De végül is nem ezen fog múlni, hogy együtt maradtok e vagy nem.
A férjem 1 hónap után megkérte anno a kezemet, 1,5 év után házasodtunk, és azóta is boldog házasságban élünk.
Ismerek olyat aki 8 évig volt együtt a párjával aztán összeházasodtak, majd rá 1 évre már váltak is. Nem azon múlik mennyi ideig vannak együtt az emberek házasság előtt.
én is ismerek olyan fiúkat akik hamar megkérték a barátnőjük kezét. általában annyira önbizalom hiányosak,hogy azt hiszik csak így tudják majd megtartani a nőt..
másik kedvencem az egyik ismerősöm, aki minden eddigi barátnőjének megkérte a kezét.. szerintem ez már eléggé elveszi a varázsát. én pl nem lennék senki 5.-6. menyasszonya..
azt kérje meg akivel le szeretné élni az életét.. oké ha tegyük fel 1x már eljegyzett valakit, de nem jött össze, jó. de a sokadik eljegyzett exbarátnő nekem sok lenne.
és 3 hónap után még nem ismered a másikat annyira,hogy ilyen döntést meg tudj hozni.
de te tudod, csak ne lepődj meg,hogyha nemet mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!