Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónap után barátom szakított, mert ahogy ő mondta nem lebegett, vagyis nem volt szerelmes, de 1 hónap alatt ha csak hétvégén találkoztok nem elég sokszor, hogy kialakuljon, nem?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Én értem,hogy van szerelem első látásra, de úgy érzem,hogy nem eléggé adta meg a lehetőséget kettőnknek. Hétvégente találkoztunk csak,mert máshol élünk ő pedig lebegni akar. Évek óta nem érzett ilyet már, mintha mindjárt várná, hogy a szerelem kialakuljon.2016. jan. 2. 14:59
1/4 A kérdező kommentje:
Még kifelejtettem,hogy én sem voltam még szerelmes belé,de nekem sokszor több idő kell,de jön idővel. Ő nagyon kedvel engem azt mondta és vonzódik is hozzám,csak ő szárnyalni akar. Amúgy már 40 éves férfi.
2016. jan. 2. 15:01
2/4 anonim válasza:
adj neki egy kis kokaint, attól biztosan szárnyalna.
Örülj hogy megszabadultál tőle.
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg csak kifogás volt, megismert valamennyire rájött, hogy inkább mégsem kellesz neki és ennyi. Ne lihegd túl.
4/4 anonim válasza:
Én ha az első de max a második találkozásnál nem érzem azt a bizonyos valamit (ami persze ekkor még nem szerelem) akkor már hiába is próbálkozok hogy adjak még neki esélyt semmi értelme
Szóval nekem ez az idő már teljesen elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!