Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már probléma az, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már probléma az, ha egy nő szívesen lenne háztartásbeli?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Szívesen és jól tanultam mindig is, most közel állok a diplomához. Még egy kicsi (mondjuk tényleg nagyon kicsi) diákmunka is "befigyelt" (ahogy ma mondani szokták :)), nem volt rá szükség, de extra zsebpénzként és hogy lássam, milyen is a munka, mint olyan.

Viszont mégis azon gondolkozom, legjobb lenne háztartásbeli asszonyként élni valaki oldalán.

Több gyermeket vállalnék, őket látnám el. Sütnék-főznék (rendesen, alapanyagokból, nem mirelit és félkész), takarítanék, kertes ház esetén vállalnám egy kis konyhakert locsolását, kapálását, akár pár tyúk etetését, tojás összeszedését. Délután nem túlságosan korán, viszont időben elhoznám a gyerekeket óvodából, iskolából, az iskolásokkal tanulnék otthon. A férjem az általam főzött ételt vinné munkába, esetleg süteményt is, a gyermekeimnek gazdag szendvicset csomagolnék.

A férjem arra jönne haza, hogy csak a barkácsolás, nagyobb, közös bevásárlás van hátra lényegében. Kényelmesen tudnánk vacsorázni, beszélgetni, gyerekekkel játszani (tanulni már nem biztos, hogy kellene, addigra meglennénk, de ha mégse, akkor se akkor állnánk neki), kettesben is közös programokat csinálni.

Ahogy egyre serényebben veszem ki a részem a házimunkából, szinte megrémiszt a gondolat... A házaspárok hazaérnek délután öt és hat között. Az, hogy nem főznek, vagy mirelit ételt melegítenek csupán meg/sütnek ki, nem csoda, így is este ott van a mosás, mosogatás, takarítás, gyerekekkel esetleg tanulni, edzésre vinni, gyerekekkel játszani, házaspárok beszélgessenek, házaspárok csináljanak közös programokat (mert különben kihűl a dolog) és természetesen az ágybeli dolgokra is legyen idő.

Nem csoda, hogy az emberek fáradtak, idegesek, nincs idejük - de energiájuk se - egymással foglalkozni.

Ha olyan férjem lenne, aki jól keres, azzal szívem szerint úgy "élnék vissza", hogy meleg vacsora, gyümölcssaláta, tepsi sütemény várná egy tiszta lakásban, az erkélyen (vagy a kertben) saját termesztésű paradicsom, paprika, fűszerek; ki lenne mosva, el lenne mosogatva. Este pedig pihenhetne ő is, aki egész nap az irodában ült, játszana, sétálna a család, a gyerekeket nem a tévé elé ültetnénk le.

Tudom, ma már az a normális, ha a nő is dolgozni AKAR. Lenézik és mindennek elmondják, ha a gyermeknevelés és a háztartás lenne a választott hivatása szíve szerint.

2016. jún. 2. 19:59
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
59%

Soha nem adnam fel a hivatasom kotlostyuk es hazicseled eletert cserebe.

Es igen ferjenl vagyok es van 5 gyerekunk es kepzeld van minden nap friss meleg vacsora es tiszta a lakas es rendezett a kert A titok a feladatok elosztasaban van.

Ahol mi elunk az iskolak eges znaposak kotelezoen igy otthon csak jatszani kell veluk nem tanulunk.

Most mar nagyok a legfiatalab 8 eves es mar nincs akkora hajtas otthon segitenek kozosen csinaljuk a haztartast .

Ha visszagondolok mi lenne velem ha otthon ucsorogtem volna orulok hogy kepeztem magam es hivatasom van

2016. jún. 3. 17:19
 52/57 anonim ***** válasza:
14%
Én ennek örülnék a legjobban, ha a feleségem ilyen lenne... De nem ilyen és még szex sincs... Biztos azért mert csak havi 500e-t viszek haza :(
2016. jún. 3. 22:51
 53/57 anonim ***** válasza:
42%

Ezt hogy erted?

Nekem a ferjem ha megkivan udvarol viragot hoz kavet foz egesz nap legyeskedik.

Elofordul ebedszunetet otthon tartjuk kettesben egy ora szunyokalos szerelmeskedes.

A szex mar reggel kezdodik mikor kozosen kavezunk es egymast dicserjuk.

De ha az en ferjem nem erintene egesz nap es nem udvarolna akkor itt sem lenne semmi.

En szepen keresek jo a fizetesem a ferjem valtozoan.

A szex mem fizetes fuggo

2016. jún. 4. 08:22
 54/57 anonim ***** válasza:
21%

Haho lepontozo mano

Mi nem tetszik a valaszban ird mar meg pontozgatas helyett

Vagy te kotelessegbol szexelsz? Szomoru

2016. jún. 4. 11:07
 55/57 anonim ***** válasza:
53%
Hahó! Szerintem azért pontoztak le, mert úgy adod elő, mintha a férjednek pitizni kéne a szexért, és hosszas udvarlás után te kegyeskednél megszánni, és beadni a derkad, mintha az nem egy kölcsönös dolog lenne, és te nem élveznéd ugyanúgy!
2016. jún. 4. 13:42
 56/57 anonim ***** válasza:
27%

Dehogy ez nem pitizes egy ferfi feladata a kezdemenyezes es az udvarlas meg a galamboknal is nemhogy az embereknel.

Ez nalunk igy megy nincs kegy ha az lenne nem szaladnak haza ebedidoben.

O udvarol en elfogadom az udvarlast ez a jatek lenyege.Ettol neki jo napja lesz.

Nem pitizik igazi ferfi de udvarolni szeret.

Soah nem ereztem kotelessegnek a szexet.

Akinek van torelme neze vegig ezt

https://www.youtube.com/watch?v=8uUGLc9ZFZA

o is azt mondja igen is udvaroljon a ferfi szex soa nem lehet kotelesseg

2016. jún. 4. 19:12
 57/57 anonim ***** válasza:
27%

https://www.youtube.com/watch?v=Hl257AMe9Ng

o az hogyan lehet jo a szex elmondja

2016. jún. 4. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!