Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy tőlem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy tőlem csak szexkapcsolatot akarnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Már több ilyen ajánlatot kaptam, de én egyáltalán nem vágyom ilyenre. Talán azért, mert még nem szexeltem senkivel. Én úgy gondolom, hogy nem nézek ki rosszul. Nem öltözök kihívóan sem. Egy átlagos lány vagyok. Viszont, kíváncsi vagyok milyen lehet a szex, és nem tudom hogy bele vágjak így, másrészt meg nem vágyom csak szexre, és nem szeretnék koppani sem.

18/N

2016. máj. 26. 14:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
mer ribi lehetsz kinézetre
2016. máj. 26. 14:41
 2/19 A kérdező kommentje:
Biztos nem. :)
2016. máj. 26. 14:42
 3/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy csak szexkapcsolatot akarnak?
2016. máj. 26. 14:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Célozgatnak rá, és van amikor kerek perec megkérdezem tőlük, és elmondják.
2016. máj. 26. 14:55
 5/19 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ugyan így vagyok... :( 17/L
2016. máj. 26. 15:03
 6/19 anonim ***** válasza:
7%

Erdekes hogy a ribisen viselkedo lanyok sosem tudjak magukrol hogy, igy viselkednek.

A tobbi lanytol pedig nem csak szexkapcsolatot akarnak, a szebbektol sem.

2016. máj. 26. 15:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen az átlagosnál több bunkóval hoz össze a sors, nem mindenki akar tőled csak szexkapcsolatot, hanem több férfi kezdeményez nálad az átlagnál, és sajnos sok közülük csak erre megy.
2016. máj. 26. 15:11
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Van egy csomó férfi aki nem csak szexre megy. Ők nem azok a rámenős alkatok, így kevésbé veszitek észre őket. Akik nyomulnak azok tényleg csak szexre mennek ha mondják, ha nem.
2016. máj. 26. 15:12
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Mert arra adsz nekik okot. Mint ahogy le is írtad hogy kérdezgeted őket. Abban a hitben ringatod hogy benne vagy a dolgokban, pedig más normális lány egyből elküldi az ilyenet. Aztán még te csodálkozol.....
2016. máj. 26. 15:14
 10/19 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azzal kezdem, hogy megkérdezem.

Másrészt meg egyáltalán nem viselkedek ribisen. Nem is tehetném meg, mert a szüleim mai napig oda figyelnek, hogy mit veszek fel, de ebből probléma nem szokott lenni.

2016. máj. 26. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!