Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan lányok, akik csak szexkapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

Nem föltétlen a ribancokra, vagy prostikra gondolok, hogy akárkivel akárhol... ha van egy szexpartnere akkor csak azzal..

kort is írhattok

2012. nov. 16. 13:36
 1/6 Lin71 ***** válasza:

Persze, hogy léteznek.

Nem értem a kérdést.

2012. nov. 16. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
hát már ha csak abból indulok ki, hogy van egy csomó szexpartnerkereső oldal.. :D keress rá
2012. nov. 16. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen vannak, például én:) Leszögezném, nem vagyok prosti.

Egy srácnál lakok, mindent használhatok, mintha itt laknék. Ezentúl havi fix fizetést is kapok.

Csak szexkapcsolat van köztünk, de azt is évezem, nincsenek durva kívánságai. Amúgy őszintén megmondva nem is tudom, hogy miért "alkalmaz" engem, hiszen jóképű, jó srác, szinte tökéletes. Gyorsan fel lehet idegesíteni, de kb csak ez a rossz tulajdonsága. Nem is öreg, 27 éves (és 21, egyetemi hallgató)

Többen azt mondják, prosti munka, de én nem tekintem annak, hiszen élvezem, jól elvagyunk. Nem tagadom, az elején a pénzért mentem bele, mert szüleim nem tudtak támogatni a továbbtanulásban.

2012. nov. 16. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előbbi hozzászólásban rosszul írtam... tehát: ő 27 éves (éN 21, egyetemi hallgató)
2012. nov. 16. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
11%
Léteznek, pont olyanok is, amit írtál! Én 38/F, a szexkapcsolatom 45/N :-P
2012. nov. 16. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:

3. Jaj be ne sz@rjak, a szüleid nem támogatnak... Képzeld engem sem támogat senki, és egyetem mellett dolgozom. A munkahelyemen van rengeteg lány, akik hasonló cipőben járnak, mint én, de eszükbe nem jutna pénzért szexelni, pedig igen csak szépek, inkább kidolgozzák a belüket 450-es órabérért. Mert nem kurv@k.

Neked viszont büdös a munka, ezért már most egy olcsó kitartott kurv@ vagy.

2012. nov. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!