Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még olyan kapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan kapcsolatok, ahol a felek nem akarják megélni női és férfi nemiségüket?

Figyelt kérdés
Tudom ritka, talán nem is normális, de én olyan nőre vágyok, aki nem akar egy kapcsolatba nő lenni inkább a legjobb barátom, társam legyen, szex attól még legyen.
2012. okt. 2. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem léteznek, de nem hoolywoody popsztár szépségkirálynőkkel és nem alan delonokkal.
2012. okt. 2. 13:45
 2/7 Golan Trevize ***** válasza:
61%
igen, a homoszexuális kapcsolatok mind ilyenek
2012. okt. 2. 13:49
 3/7 Tóthné Marika ***** válasza:

Szerintem szexelj a barátaiddal.

Tök jó dolog, elmehettek együtt bebaszni, elhordhatjátok egymás ruháit, és a szexben sincs gond, mert neki is ugyanolyanja van, mint neked, tehát nem leszel gondban, hogy mit is csinálj.

2012. okt. 2. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én most női - férfi kapcsolatára lennék kíváncsi (egyébként szerintem egy kapcsolatban a legtöbb fájdalmat ez okozza, hogy mindkét fél a nemiségét akarja megélni túlzottan)
2012. okt. 2. 13:51
 5/7 A kérdező kommentje:
3-nak attól még lehet szerelem, hogy egyben a legjobb barátom is, szerintem nem szükséges megélni a nemiséget a szerelemhez, barátaimba meg nem leszek szerelmes
2012. okt. 2. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:
De pontosan ilyen nőre vágyok, akivel elmehetek ökörködni, elmehetek berúgni, stb, mint egy haver, de egyben a szerelmem, ezért kicsit más mint a szimpla barátom
2012. okt. 2. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunk kb. olyan, mint amilyenre te gondolsz (azt hiszem).
2012. okt. 2. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!