Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy tőlem csak szexkapcsolatot akarnak a férfiak?
Már több ilyen ajánlatot kaptam, de én egyáltalán nem vágyom ilyenre. Talán azért, mert még nem szexeltem senkivel. Én úgy gondolom, hogy nem nézek ki rosszul. Nem öltözök kihívóan sem. Egy átlagos lány vagyok. Viszont, kíváncsi vagyok milyen lehet a szex, és nem tudom hogy bele vágjak így, másrészt meg nem vágyom csak szexre, és nem szeretnék koppani sem.
18/N
1-es! Nem tudom honnan veszitek ezt, h azért nézik ribizlinek az embert, mert úgy néz ki!
Normálisan öltözködő, max egy spirált és némi szemfestéket hordó, de igényes nő vagyok, és hasonló a bajom, mint a kérdezőnek. Nem egyszer volt olyan is, h haver rákérdezett, vetkőznék-e egyik barátjának a legénybúcsúján.
Mégegyszer hangsúlyozom. Soha nem viseltem miniszoknyát vagy kivágott/felvágott dolgokat, mert kisvárosban élek és olyan állásom van, ahol konzervatívabban kell öltözni. Meg nem is szeretném, ha ribizlinek néznek.
Egyik sem. Ha csak arra lennék alkalmas akkor már rég lefeküdtem volna.
Másrészt egyáltalán nem az extra jó képű srácokat keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!