Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Anyósjelölt probléma
De még mekkorát! Gondolom anyós jelölt nem kalkulálta be ezt a plusz egy órát, jönnek a vendégek, a hús ízre is xar lesz, meg kész sincs időben.
Cink ha te ezt nem látod át.
Szerintem elástad magad egy életre.
2-nek.
Nálunk van tojás allergiás, lisztérzékeny és cukorbeteg. Szerinted esznek rántott húst!?
Hát nem!
Pl. 10-15 főre főzve elég kisakkozni, a t csinálj, amit mindenki ehet.
Értem én, hogy jót akartál, de másnak a dolgába megkérdezés nélkül nem nyúlunk bele... A párom nem nyúl bele a dolgaimba anélkül, hogy megkérdezné, miben és hogyan segítsen és én sem az övébe! Nemhogy egy kvázi idegen házba.
Bunkóság tőle is így reagálni, bár lehet, én is ezt tettsm volna, ha valaki tönkreteszi a tervemet... Kérj bocsánatot, mondd el, hogy csak segíteni akartál... De az idős nénit sem csak megragadod, és viszed át az úton segítségként, mert lehet, nem arra akart menni.
Szóval értem a jóindulatot, én biztos, hogy beszéltem volna veled, és nem játszom egész nap a sértődöttet, de teljesen megértem őt is.
tudod ez nálunk úgy működött, h barátnőm szólt mi lesz az ebéd. Ezzel elkerültünk minden problémát. Vagy én mondtam. Vagy ha egyik se akk megkérdeztük egymástól :)
de h kifizettetni veled....nemár.... :s
25/F
Na jó, tényleg nem kellett volna bántanod, mert nem tudhattad mit szeretne készíteni.
De hogy a barátoddal üzeni meg, hogy mivel tartozol?!
Na azért én szólnék egy-két szót.
Ez is gáz az anyóstól, oké, véletlen volt, amit csináltál, csak jót akartál, elég, hogy most napokig haragudni fog úgyis.
Viszont gratulálok a barátodnak is, hogy melléd állt.
Azért velem ilyet nem tenne a párom, ez elég megalázó.
Nem elég, hogy összevesztél az egyik legfontosabb személlyel az életében, még ki sem áll melletted, vagy akár ki is békíthetne titeket.
megkérdezés nélkül tuti nem csináltam volna ezt. anyós se normális de te se.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!