Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj egy férfinak segítenie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj egy férfinak segítenie a takarításban?

Figyelt kérdés
Addig nem lehetne szundítania egyet még ezeket a melókat a nő elvégzi? vagy elmennie otthonról mondjuk horgászni vagy valami más elfoglaltságot keresnie?
2016. máj. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Pgmx7z49OEk

Üzenem minden pasinak! :D Nem vagyunk az anyátok, ha nektek az kell, akkor eltévedtetek.

2016. máj. 15. 15:26
 52/69 anonim ***** válasza:
70%
Hogy őszinte legyek, szerintem iszonyat gáz, ha egy férfi nem képes ellátni magát. Mint egy nagyra nőtt csecsemő. Soha nem szolgáltam ki senkit se, érdekes, mégis mindig volt párom, most már férjem is :)
2016. máj. 15. 15:55
 53/69 anonim ***** válasza:
88%

Te kérdező, anyudnak sem segítettél soha otthon? Ő csinált egyedül mindent?

Nekem fiaim vannak, 10 év alattiak, de mindketten felfogták már, hogy ha mindenki csinál vmit, akkor sokkal gyorsabban végzünk, ergo: hamarabb lesz rájuk időm.

Ha neked nem számít, hogy a barátnőd/feleséged mennyi időt tud veled tölteni, akkor megértem a hozzáállásod, bár rohadt gáz!

Az meg a másik, hogy ha nincs nő az életedben, akkor dzsuvában élsz kaja nélkül?????

2016. máj. 15. 18:13
 54/69 A kérdező kommentje:
Segítettem én otthon szívesen a takarításban a rám szabott feladatokat mindig tisztelettudóan elvégeztem.Nem élek koszban és van étel minden nap az asztalon.Nem kell sülve főve együtt lenni egy kapcsolatban, meg kell egymásnak adni a szabadságot.
2016. máj. 15. 18:21
 55/69 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem kell, de ezt te csak úgy tudod elképzelni, hogy te elmész horgászni/csinálod a hobbid, az asszony meg otthon kitakarít és kimos? Lehet neki is lenne jobb dolga.
2016. máj. 15. 18:23
 56/69 A kérdező kommentje:
Én ezt példának hoztam fel.És így képzeltem el,a asszony csinálja az otthoni teendőket a férfi meg elmegy mondjuk horgászni de adott esetben akkor maradjon otthon de kimegy barkácsolni vagy a ház körül tesz vesz.Csak válaszokat akartam kapni főleg nőktől hogy tolerálnák ezt de megoszlottak a vélemények valaki elfogadja valaki nem.Elfogadás kérdése.Ellentábor meg mindig van és lesz is.
2016. máj. 15. 18:38
 57/69 anonim ***** válasza:
3%

Egy másik helyre írtam, de ide is illik.

A férfiaknak jó volt, úgy ahogy volt. 

A nők akartak többet, hát megkapták, örüljenek neki, és ne nyavajogjanak! Főleg ne a férfiak kárára akarjanak tőbbet. Dolgozni akarnak? Akkor dolgozzanak, és utána/előtte végezzék el a házimunkát. Nem a férfiak kérték őket, hogy dolgozzanak, hanem ők akarták! A mai napig otthon ülhetnének, de ők többet akartak, akkor élvezzék a többet!

2016. máj. 15. 21:01
 58/69 anonim ***** válasza:
88%
Tudod előző, nem mindenki akar dolgozni, legtöbbször kell, mert egy férfi ma már nem tud eltartani egy egész családot. A férfi érdeke is hogy meglegyen a napi betevő falat. Ergo nyugodtan megfoghatja azt a felmosónyelet.
2016. máj. 15. 21:07
 59/69 anonim ***** válasza:
91%

Persze, a férfiaknak jó volt, hogy ki volt nyalva a seggük. Viszont a nők nem cselédek, mára már épp annyira egyenjogúak, mint a férfiak és nincs olyan, hogy "ez a nő dolga". Semmivel nem ér kevesebbet egy nő egy férfinál.

Ma már egy fizetésből nem lehet fenntartani egy egész családot, szóval dolgozni kell mindkét félnek, innentől kezdve pedig szépen feleződnek a dolgok és ahogy egy nő ki tud takarítani x óra munka után, úgy éppenséggel egy férfi is kitud. Ennyi.

2016. máj. 15. 22:03
 60/69 anonim ***** válasza:
6%

Olvassátok el mégegyszer, amit írtam, mert a szövegértés még mindig nem megy. Összpontosítsatok az utolsó mondatra!

Ti azt várjátok, hogy a férfi fogadjon el benneteket olyannak, amilyenek vagytok. Mi meg ilyenek vagyunk, fogadjátok el!

2016. máj. 15. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!