Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj egy férfinak segítenie a takarításban?
https://www.youtube.com/watch?v=Pgmx7z49OEk
Üzenem minden pasinak! :D Nem vagyunk az anyátok, ha nektek az kell, akkor eltévedtetek.
Te kérdező, anyudnak sem segítettél soha otthon? Ő csinált egyedül mindent?
Nekem fiaim vannak, 10 év alattiak, de mindketten felfogták már, hogy ha mindenki csinál vmit, akkor sokkal gyorsabban végzünk, ergo: hamarabb lesz rájuk időm.
Ha neked nem számít, hogy a barátnőd/feleséged mennyi időt tud veled tölteni, akkor megértem a hozzáállásod, bár rohadt gáz!
Az meg a másik, hogy ha nincs nő az életedben, akkor dzsuvában élsz kaja nélkül?????
Egy másik helyre írtam, de ide is illik.
A férfiaknak jó volt, úgy ahogy volt.
A nők akartak többet, hát megkapták, örüljenek neki, és ne nyavajogjanak! Főleg ne a férfiak kárára akarjanak tőbbet. Dolgozni akarnak? Akkor dolgozzanak, és utána/előtte végezzék el a házimunkát. Nem a férfiak kérték őket, hogy dolgozzanak, hanem ők akarták! A mai napig otthon ülhetnének, de ők többet akartak, akkor élvezzék a többet!
Persze, a férfiaknak jó volt, hogy ki volt nyalva a seggük. Viszont a nők nem cselédek, mára már épp annyira egyenjogúak, mint a férfiak és nincs olyan, hogy "ez a nő dolga". Semmivel nem ér kevesebbet egy nő egy férfinál.
Ma már egy fizetésből nem lehet fenntartani egy egész családot, szóval dolgozni kell mindkét félnek, innentől kezdve pedig szépen feleződnek a dolgok és ahogy egy nő ki tud takarítani x óra munka után, úgy éppenséggel egy férfi is kitud. Ennyi.
Olvassátok el mégegyszer, amit írtam, mert a szövegértés még mindig nem megy. Összpontosítsatok az utolsó mondatra!
Ti azt várjátok, hogy a férfi fogadjon el benneteket olyannak, amilyenek vagytok. Mi meg ilyenek vagyunk, fogadjátok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!