Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj egy férfinak segítenie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj egy férfinak segítenie a takarításban?

Figyelt kérdés
Addig nem lehetne szundítania egyet még ezeket a melókat a nő elvégzi? vagy elmennie otthonról mondjuk horgászni vagy valami más elfoglaltságot keresnie?
2016. máj. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk sincs konkrét feladatkiosztás. Párom észreveszi magától, ha van valami tenni való. Van, hogy és csak este érek haza a munka miatt, olyankor már ki van mosva és teregetve, meg is van főzve. Párom jobban szeret főzni, ezért ő inkább azzal foglalkozik. Takarítani együtt szoktunk heti egyszer. Kár hogy nem tudod elképzelni, jó móka együtt csinálni :) Besegíteni pedig nem kell nekem, mivel együtt élünk, együtt koszolunk, együtt is takarítjuk fel, kivenni kell a részét nem besegíteni. Sőt, informatikusként van hogy egy projekt vége fele 14 órákat vagyok bent az irodában, na, olyankor mindnet egyedül csinál, reggel pedig vár a vasalt ruha, csomagolt ebéd. És nem papucs, csak szeret és nem néz cselédnek. :)

Tippre idősebb lehetsz, ők még így gondolkodnak. A mai fiatalok jó részének már inkább az a természetes, ha mindketten kiveszik a részüket. Legalábbis a környezetemben nem látok olyat, ahol a klasszikus felállás van. Már csak azért sem működik ez ma már, mert mindkét fél dolgozik. 25/N

2016. máj. 13. 21:42
 32/69 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj, hogy egy életképtelen gyerek vagy kérdező. Pár kommentelővel együtt. Ez nem is baj, csak ne akard tényként közölni a hülyeséged.

24/F

2016. máj. 13. 21:46
 33/69 A kérdező kommentje:
Dehogyis rosszul látod ,én leírtam a frankót hogy neked ez életképtelennek tűnik az a te bajod.Mit érdekel ez engem.Magadat minősítsd ne engem meg az itt levőket vagy állj be a tornasorba kisdiák.
2016. máj. 13. 21:51
 34/69 anonim ***** válasza:
78%
A munkahelyeden is félreállhatsz és várhatod, hogy a kollégáid mindent megcsináljanak helyetted, de miért érné ez meg nekik, és miért érné meg a főnöködnek, hogy fizessen a lustálkodásodért?
2016. máj. 13. 22:07
 35/69 A kérdező kommentje:
Ki vette itt a munkahelyet alapul?nem kell ferdíteni.A rám kiszabott munkát százszázalékosan elvégzem nem szokott belőle gond lenni sőt dicséretet is kapok.Az otthoni háztartási feladatra vonatkozott a kérdésem.
2016. máj. 13. 22:18
 36/69 anonim ***** válasza:
84%
Pedig egy párkapcsolatban is van adok-kapok. Egy barátnő miért szolgálna ki, ha el sem tartod cserébe? Miért érné meg neki, ahelyett, hogy elgondolkodna, mint a semmittevő dolgozó főnöke, hogy nem lenne-e jobb nekem, ha kidobnám?
2016. máj. 13. 22:43
 37/69 A kérdező kommentje:
Nem kell engem kiszolgálni,azt máshol kell venni.Nem szoktam nőket sem eltartani.Én csak egy pofonegyszerű kérdést tettem fel.Ennyi.Nem kell ezt túlragozni.
2016. máj. 13. 22:58
 38/69 anonim ***** válasza:
74%

Egyik szavaddal ütöd a másikat, össze-visszazagyválsz. Tényleg egy nagyra nőtt gyerek vagy, ritka elcs*eszett felfogással.

Ja téged nem kell kiszolgálni, csak épp természetesnek és tök magától értetődőnek veszed, hogy a barátnőd/feleséged kinyalja a kis hátsódat. Takarítsa neked patyolatra a házat, mosson rád, hogy legyen mit felvenned, főzze meg a kaját és tegye eléd stb. Mert a házimunka erről szól. És szerinted ez neked kb alanyi jogon jár. Szánalmas alak vagy, sőt.. Azt esetleg nem várod el, hogy szarás után kitörölje a segged? Ennyire hogy lehet valaki életképtelen?

Nem arról van szó, hogy a nő megmondja, hogy most ezt és ezt csinálod, a férfi meg papucs módjára, fülét-farkát behúzva megcsinálja! Közös megegyezés/megbeszélés alapján. Egyik porszívóz, másik pl. kipucolja a fürdőt, majd az egyikőjük port töröl, amíg a másik felmos. Ez így a normális.

Egy nő sem a csicskád, hogy helyetted rakja rendbe a házat, amit TE IS összeretkelsz, de látom nem vagy képes felfogni, hogy miről van szó.

Az biztos, hogy a hozzád hasonló pasit úgy kib*asznám, mint macskát szarni, mert nem vagyok senkinek a házi rabszolgája. Majd, amikor pofára leszel ejtve és magadnak kell (kéne) mindent megcsinálni, na majd akkor rájössz..

2016. máj. 13. 23:30
 39/69 A kérdező kommentje:
Minek rágtál be ennyire kis anyám,mert nem úgy pattogok ahogy te azt elvárnád mi.Te is formáltál egy véleményt ezzel ellentétbe én is.Most miért kajálnám be a tiedet mikor az enyém az sokkal finomabb.Meg ez az életképtelen dumát benyögni csak ezzel tudtok felvágni vagy van valami más is a kis tarsolyotokban.Meg mi ez a nagy közös összeretkezés szindróma.Lehet a te barátod össze vissza retkez mindent, takaríts is fel utána akkor vagy add ki a parancsot főtörzsőrmester asszony.Nem lehet mindenki egy véleményen siklani.Én elfogadom azt ahogy ti csináljátok .Én máshogy látom és máshogyan éljük meg.
2016. máj. 13. 23:43
 40/69 anonim ***** válasza:
87%

Veled ellentétben "kisapám", nem várom el senkitől, hogy úgy pattogjon, ahogy én akarom, mert nem cselédekről és csicskákról beszélünk, ha eddig még tűnt volna fel.

Nem kell bekajálnod semmit, majd az idő múlásával úgyis rájössz, hogy ez marhára nem így működik és egy nő sem fogja a seggedet is kitörölni helyetted, csak a 2 szép szemedért. De élj csak ebben a mesevilágban, ha neked ettől jobb, hát hajrá. Fogsz te még koppanni, ezzel a fölényeskedő, nőket lenéző stílusoddal.

Látom beakadt a lemez. Szerinted csak úgy működhet a munkamegosztás, hogy a nő vagy egyedül csinál mindent, vagy parancsolgat a pasinak és befogja munkára. Hát akkor most elárulom, hogy nem csak ez a két opció van. Hál istennek vannak még értelmes férfiak, akik ezt magától értetődőnek veszik, hogy kivegyék a részüket abból, amiből kell.

2016. máj. 14. 00:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!