Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket a ferjetek mennyiben segit a takaritasban, az otthoni teendokben, vagy a gyereknevelesben?
Nálam nem segít, mert a segítség szerintem szerintem az amikor az egyik csinálja a nagyrészét, amásik pedig valamilyen szinten részt vesz benne.
Mi közösen csináljuk, szerintem olyan fele-fele arányban. Nincs így kimondva, hogy na akkor ezt meg ezt kell és ez az enyém ez a tied. Hanem látjuk, hogy miket kell csinálni és akkor nekiállunk.
Ferjem dolgozik egesz nap, szabadnapjan viszzont mindenbe besegit, takaritas (mosogatas, porszivozas,felmosàs), vasarlas, akkar fozes,
mindenbe besegit, ha nagyon nagyon beteg vagyok akkor o vegez mindent.
gyerek: egyutt viszok orvoshoz, ejszaka is folebred hozza, faradt kimerultvagyok akkor 100% megkimel engem.
De ez oda vissza megyen, tehat nem vagyok elkenyeztetet feleseg, persze mindent en vegzek de szamithatok ra mindenbe es besegit.
Péntek esténként szoktunk takarítani. Mire én hazaérek, a férjem már letörölgeti a port, és van hogy fel is porszívózik. Nekem a felmosás marad, na meg a WC, fürdőszoba rendbetétele.
Szokott mosogatni is.
Gyerek még nincs.
Én 2 órával előbb érek haza mint ő, így általában én takarítok hétköznap csak, megcsinálok mindent mire hazaér. De ő is ugyanúgy berakja a mosást egyébként, elmosogat, hétvégén tud többet segíteni, porszívóz, felmos stb. Gyerek még nincs, de ahogy ismerem biztosan kiveszi majd mindenből a részét amiből tudja.
Kutyánk az van, ugyanúgy szó nélkül leviszi sétálni, nem kell neki könyörögni érte stb. Tehát besegít amikor tud, nem kell neki órákat könyörögni, vagy külön szólni neki.
Én is segítek mindenben. Bár a páromnak nagyobb kikapcsolódás ha a gyerekkel játszok, mert ő van vele egész nap és inkább ő csinál több házimunkát. Barnabás
U.I.: Ami nagyobb baj, hogy egymásra este már nem marad energiánk...
Ő többet dolgozik, ezért a háztartás nagyjából az én feladatom. Persze ha kell, ő is meg tud csinálni bármit.
A kert viszont az ő feladata. Van ami változó, pl. a bevásárlás, ő is, én is, közösen is szoktunk.
Gyereknevelés abszolút közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!