Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal anyukák! Tapasztalatok...

Fiatal anyukák! Tapasztalatok gyereknevelésben? Hogyan változott meg az életetek, hogyan viszonyult hozzátok a párotok a szülés után?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés annyira általános, hogy erre szerintem senki nem tud válaszolni.
2013. dec. 13. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
46%

Tapasztalatokat kért, és nem egy általánosítást.

Én 16 évesen ismertem meg a páromat, 20 évesen jött az első baba.

Nem tudom, te megszültél már, de akármennyire is divat, a szülőszobát NEM férfiaknak találták ki!! Nekem ne mondja senki, hogyha egy nő magától is undorodik, az egy férfinek kellemes látvány. Tehát ha nem szültél még meg, és felmerült az apás szülést, akkor ezt szépen fújd le! (Anyu, testvér, barátnő, de a párod kint várakozhat)

Ha megszületik a baba, külön a saját szobájában a helye. Mint anya, aki 2 gyereket nevel, mondom neked, sose bántam meg. Akármennyire is visít, üvölt, toporzékol, a hálószobátok tabu!!

Annyi a legfontosabb, hogy csinálj egy rendszert a baba és a saját életetekbe. Legyen az etetés egy rendszer, a babusgatás, a szeretgetés, DE maradj nő! A párod legyen fontos, ne érezze, h második lett, és akkor minden rendben lesz.. (Ha ott lent már minden rendben van a szülés után a hálószobában ne anyuka legyél, hanem .... az ami a baba előtt voltál)

Annyira hosszú lenne ezt leírni, h benned mi változik meg.. Szerintem a lényed. Sokkal komolyabb leszel, odaadóbb, megértőbb, türelmesebb.. Ezt majd tapasztalni fogod :) De sok sikert.. :) Ez lesz életed legjobb szakasza !

Ha valami kérdésed van nyugodtan írhatsz privit :)

2013. dec. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!