Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj egy férfinak segítenie a takarításban?
21/69 A kérdező kommentje:
Aha értem akkor ti joggal elvárjátok ,hogy a párotok besegítsen.És ez akkor ,hogy szokott működni?Kiosztjátok a feladatokat?Ki a főszónok?Nem szokott ebből veszekedés lenni ?lehet mégiscsak jobb ilyenkor ha a férfi félreáll és hagyja ,hogy nyugisan megcsinálja a párja a dolgokat.
A válaszok fele sem felel meg a valóságnak. Sokan mást mondanak, mint amit tesznek, és ez névtelenül csak hatványozódik.
A házimunkát még mindig a nők csinálják, jóformán egyedül. Amelyik meg szekálja, uralja a férjét, az meg lesz csalva, és elválik, mert az a sze...ét megcsalta.
Utána meg már végképp egyedül csinálja a házimunkát...
2016. máj. 13. 18:45
19. vagyok: nálunk egy megbeszélés alapján működik. Nincs főszónok, nincs feladatosztogatás, és veszekedés meg aztán főleg nincs. Pl most szombatra is meg van beszélve, hogy na, akkor délelőtt takarítunk, mert a héten mindketten elég elfoglaltak voltunk, és már lassan elszalad a lakás, de ezen kívül nincs beosztva, hogy ki mit csinál. Ha én nekiállok a fürdőszobát pucolni, akkor a párom (férfi) meg ugyanabban az időben elkezdi a konyhát helyretenni, vagy fordítva. Miután végeztünk, akkor egyikünk tereget, a másik meg felporszívózik. Egyáltalán nem lenne jobb, ha ilyenkor visszavonulna, nagyonis baj lenne, ha nem segítene, én is beleadok a költségeinkbe, én is dolgoztam egész héten, nehogy már a hétvégém is erre menjen el.
2016. máj. 13. 18:56
24/69 A kérdező kommentje:
Mindenesetre nagyon felhúzták magukat néhányan.Lehet sokan ezért is vannak egyedül.
Kérdező, a lusta disznó nők persze, hogy felháborodnak ezen a kérdésen, a progresszív utazó meg a franc tudja milyen élőlény lehet...
Mindenki csinálja azt, amihez kedve, meg ideje van, vannak nők, akik imádnak rendet rakni, rendezni a kéglit, és vannak halál lusta nők, akik csak döglenek egész nap, és olyan lakásban élnek, hogy undorító az egész.
Találkoztam már mindenfélével.
Én nem csinálok rendetlenséget, utánam se kell rendet rakni, főzni tudok pasas létemre, de egy trehány, férfiagyú nővel biztos nem kötöttem volna össze az életem.
2016. máj. 13. 19:53
26/69 A kérdező kommentje:
Én meghagyom nekik,ők jobban értik ezt a műveletet.Nem tudom azt elképzelni azt ,hogy egy nővel közösen takarítsak.Nem helyén való.
Azért vannak dolgok, amikben segíteni kell, de azok a kiegészítő dolgok.
Pl. Az eldugult lefolyót, eldugult porszívót, mosógép szűrőjét, illik a férfinak takarítani, főleg azért, hogy ne tegye tönkre.
Ugyanakkor a férfinak kell beüzemelnie a robot porszívót...
De a mindennapi dolgokhoz, semmi köze.
2016. máj. 13. 20:24
Sokan értenek jobban a pénzhez, mint én, de attól, hogy rájuk hagyom a munkát és szundikálok, még egy bankár sem fog eltartani...
2016. máj. 13. 20:29
Ilyen hozzáállással, amivel te rendelkezel kérdező, te leszel az, aki egyedül marad. Túl kéne lépni azon, hogy a nő feladata a házimunka. Nem. Ketten kupiztok, ketten is csináljátok meg. Kérdem én, ha egész héten dolgoztok mindketten, akkor mire föl várod el, hogy az egész házat feltakarítsa tök egyedül, amíg te a farkadat lógatod? Könnyű a kényelembe meg a tisztaságba beülni, de értelmes férfi ilyesmin nem problémázik, hanem szépen nekiáll és megcsinálja. Közösen, hisz a házat is közösen piszkolták össze.
2016. máj. 13. 21:31
30/69 A kérdező kommentje:
Ez a szépen neki áll és megcsinálja ez a tipikus női duma szokott lenni és így néz ki valójában:
Nő:- Most szépen neki állsz és megcsinálod(Ordítva közli)mert különben nem lesz este semmi és nem kapsz kaját.
Férfi(beidomított):-Rendben kicsim ahogy akarod(cincogó hangon)
Én:-Drágám elmentem horgászni szép napot.
Kapcsolódó kérdések: