Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb no miert ragad le a bolti eladoskodas es hasonloan keves fizetesu munka mellett?
# 23 Időpont ma 11:01 - Nem a MOST lévő "válságról" beszélek, nem most voltam pályakezdő, én már 30-as vagyok, nem kis csitri 20-as. Irigylem azokat, akik azt a sok dolgot, ami nekik természetes, úgy veszik, hogy az mindig is volt és mindenkinek az ölébe pottyant, de azt elfelejtik, hogy ezeket az én korosztályom meg az idősebbek harcolták ki. Mi még nem élvezhettük olyan arányban az előnyeit.
Az én évfolyamomon kísérletezték ki a kreditrendszert, az utánam jövőkön a kétszintű érettségit, nekünk senki nem tudott igazán jó tanácsot adni, mert az idősebb korosztály rendszere már nem volt érvényben a következőké meg a mi tapasztalatainkra épült. Pocsék dolog átmeneti tesztévfolyamnak lenni. Amikor kikerültünk az iskolából, a cégek sorozatosan szórták kifelé az embereket, leépítések voltak, az ember örülhetett, ha fél évig nem jelentette be a munkahely, hogy leépítés, és x embertől meg kell válnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!