Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtobb no miert ragad le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtobb no miert ragad le a bolti eladoskodas es hasonloan keves fizetesu munka mellett?

Figyelt kérdés
Mernoki, programozoi vagy hasonlo egyetemeken 90% ferfi. Akkor a nok 10%-a "ambiciozus"? Akkor viszont milyen alapon varjak el az ilyen lanyok, hogy a masik fel stabil helyzetu legyen es legyen egzisztenciaja?

2016. máj. 1. 08:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Te mi a faxról beszélsz?
2016. máj. 1. 08:56
 2/32 anonim ***** válasza:
83%
Hallod ember olyan hülye vagy, hogy már fáj. A mérnöki, programozói szakon, férfi szakok. Ugyanúgy, ahogy kevés srác van óvónő képzőn, úgy kevés lány van programozóin. Egyszer ajánlom, hogy ülj le egy jogi egyetem elé a padra, és nézd milyen kevés lány van. Csak azért zsepit vigyél, mert ezek a lányok szépek is :O :DDDDD 22/F
2016. máj. 1. 09:10
 3/32 anonim ***** válasza:
81%

Talán azért, mert az a 10%, aki mérnöki, programozói szakon végzett, még ők sem kapnak munkát ilyen területen, mert a férfiak lenézik a nőket és nem képesek kinézni belőlük, hogy egyáltalán megtaláljuk a power gombot egy számítógépen. Én olyan szakon végeztem, amelyben szintén főként férfiak dolgoznak. Több céghez jelentkeztem, de sehova nem hívtak be állásinterjúra. Volt, ahova az önéletrajzom személyesen vittem be, és láttam, hogy kivétel nélkül férfi dolgozók voltak csak az irodákban. A HR-es, akinek odaadtam az önéletrajzom olyan lekezelően beszélt velem, mintha egy kisgyerek lennék. Teljesen biztos vagyok vele, hogy abban a pillanatban, ahogy kitettem a lábam az irodájából, az önéletrajzom a kukában landolt anélkül, hogy belenézett volna. Mégis hogy a fenébe érvényesüljön így az ember, ha esélyt sem adnak neki, hogy bizonyítson?

30/N

2016. máj. 1. 09:15
 4/32 anonim ***** válasza:
71%
Utsó,ne haragudj de ez hülyeség. Mérnök informatikus szakon tanulok,még folyamatban van,és pl. szakmai gyakorlathoz pár nap alatt találtam munkát a nyáron. 23L
2016. máj. 1. 09:18
 5/32 anonim ***** válasza:
83%
Gazdasági területen többnyire lányokkal fogsz találkozni. Arról nem is beszélve, hogy manapság a férfiak döntő többségének egy csinos lány kell, nem egy sikeres. Én sikeres vagyok, és ez még soha senkit nem érdekelt. :D
2016. máj. 1. 09:25
 6/32 anonim ***** válasza:
94%

Miről beszélsz?

Közgazdásznak tanulok, majdnem minden barátnőm komolyabb egyetemi szakon van.

L21

2016. máj. 1. 09:30
 7/32 anonim ***** válasza:
33%

Nyugi 4-es, ő csak a hagyományos "minden sikertelenségem oka a férfiak"-elv híve.

Ha nem hívják be, az kizárólag az üvegplafont a vállaikon megtartó gaz patriarchátus összekacsintása lehet...

Kérdező!

Hogy milyen alapon várják el, magam sem tudom, de ezzel igazán nem tudsz mit tenni. Többen vagyunk férfiak és a többi korosztály is ugyanarra az egy női korosztályra vadászik, vagyis eszelős a túlkereslet a friss, ruganyos puncira. Ez van.

Annyit tehetsz, hogy fejleszted magad egy életen át és igen, ha nem vagy top külsejű, nagyon igazságtalannak, sőt néha lehetetlennek tűnhet a helyzeted, de lesz jobb is, hidd el.

Amúgy sok ambiciózus lányt ismerek, sőt olyanokat is, akik nálam jobban kódolnak és/vagy bizonyos feladatokat egyszerűn csak rájuk bíznék, mert jobbak nálam.

Mindazonáltal ez csak a munkaerő-értéküket növeli, nőként nem tesz hozzájuk. Egy kocka lánnyal nem szívesen járnék, mert ritka az, hogy nőies is legyen.

Sztem fontosabb egy nőben az ambíciónál, hogy kedves legyen, szorgalmas és jó kedélyű. Úgysem szakmázni akarsz vele az ágyban, nemde bár?

2016. máj. 1. 09:35
 8/32 anonim ***** válasza:
88%

A hárommillió bolti eladólány országa... :D

Gratulálok, kérdező, neked sem erősséged a matek. :(

2016. máj. 1. 09:36
 9/32 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy azért is választottam ezt a szakot mert egyrészt ez jobban érdekelt mint a töri,irodalom... másrészt amit írtál,hogy szerettem volna saját egzisztenciát, és nem szeretnék függeni senkitől. (4-es voltam)
2016. máj. 1. 09:36
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert férfiből nincs olyan, aki hasonlóan kevés pénzt keres, mint a bolti eladó lányok? Szerinted ugyanezen boltok raktárában ki pakolja az árut szintén kevés pénzért? Ki kezeli a kartonokat tömörítő szemétbálázót kevés pénzért? Az építőiparban ki áll a napon ásóval a kezében szintén kevés pénzért?

Férfiből ugyanúgy megvan az a réteg, aki keveset keres rossz munkával, ha bemész az építész karra, akkor azt fogod látni, hogy 3x annyi nő van, mint férfi

2016. máj. 1. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!