Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a lányról, aki egyetem mellett fizikai munkát dolgozik?
Figyelt kérdés
Nem éppen nőies munkát(már ha lehet ezeket kategorizálni, hogy mi számít nőinek meg férfiasnak)2016. márc. 30. 19:38
2/13 anonim válasza:
Ugyanazt, mint másokról, akik egyetem mellett dolgoznak. Most picit belegondoltam, és az jutott eszembe, hogy talán mentálisan kiegyensúlyozottabb lehetsz, mint az, aki egyetem mellett még több agymunkát végez pl. egy irodában.
4/13 anonim válasza:
Mi ebben olyan nagyszám? Más is végez diákmunkát suli mellett!
Szóval nyugi kislány, nem vagy egyedi, más is dolgozik suli mellett!
5/13 anonim válasza:
Maximális tisztelet :)
Szabad tudni mit dolgozol?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Nem találom nagy számnak, nem ezért írtam, inkább mások néznek le emiatt, de próbálok nem törődni ezzel, mégis bántó dolog, nem tudom mióta számít gáz dolognak a munka egyesek szerint :s
2016. márc. 30. 19:51
7/13 anonim válasza:
Semmi különöset. Rengetegen dolgoznak egyetem mellett.
8/13 anonim válasza:
#4 oké, de miért kell most cserépedénynek lenni? Manapság igenis egyre egyedibb aki meg is fogja a munka vègèt ,és nem csak rinyál
9/13 anonim válasza:
Akkor biztos csak én járok "rossz" környéken, ahol ez természetes dolog. Na mindegy.
Van, aki a munkájából finanszírozza a tandíját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!