Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a lányról, aki egyetem mellett fizikai munkát dolgozik?

Figyelt kérdés
Nem éppen nőies munkát(már ha lehet ezeket kategorizálni, hogy mi számít nőinek meg férfiasnak)

2016. márc. 30. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is tisztelem azokat, akik ezt teszik, tudom milyen nehéz.:)
2016. márc. 30. 20:00
 12/13 ~OnLány~ ***** válasza:
Mit dolgozol? :)
2016. márc. 30. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal jobban szerettem az obiban árut tölteni mint előtte a telefonos ügyfélszolgálatozást. És elsőre mindenki hülyének nézett, hogy pici törékeny lányként (akkor voltam majdnem 50kg) mit keresek ott. De nem az 50kg-os zsákokat vittem, az apróbb dolgokat csináltam főleg. Jó néha kellett nehezebbet de csak 20kg-ig emeltettek velem. Előtte voltam máshol kézbe napi fizetéssel bio mosóport csomagolni, ott mondjuk arrébb kellett vinnem a zsákot meg azért nehéz volt nekem. Meg az a por a levegőben brrrr. De még az is jobb volt, mint ügyfélszolgálatozni.

Szóval én abszolút a (könnyű) fizikai munkát támogatom egyetem mellett, ha bárki rákérdez, hogy mit válasszon. Lehet, hogy picit rosszabbul fizet, de nem úgy fáradsz el. Elfáradsz persze, de nem az agyadat terheled még tovább és tudsz koncentrálni a tanulásra, amikor végre van rá időd. Nekem nagyon sokat segített, hogy a gondolataim szabadon voltak és tökéletesen tudtam pihenni, még jól is esett a mozgás.

Most már szakmában dolgozok irodában, ez dupla annyit fizet és hasznos tapasztalat, de van vagy 2-3 tárgyam vissza.. Szóval így már tök más. De ha sok órája van valakinek, akkor abszolút jó.

2016. márc. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!