Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek túlsúlyos sráccal? (lent)

Figyelt kérdés

Van rajta egy 20-as, ami engem személy szerint nem is nagyon érdekel mert többre értékelem azt ami benne van, emberileg helyén van és rendelkezik egy normális életszemlélettel. Nem arról van szó hogy "izomagyú" pasi nem udvarol,de benne több értelmet látok , mellesleg az összhang is megvan.

Ti összejönnétek vele? Mennyire lenne hatással a kapcsolatra az hogy mondjuk ő tapasztalatlan? ( első barátnője lennék, én nekem meg már volt más, mindenhogy,ha értitek mire gondolok..)

19/L

A srác 21 !

2016. ápr. 21. 19:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki meddig bírja az ágyban, szerintem nem mindig súlyfüggő. Én 175cm, 95kg vagyok, bár szerintem nem látszik rajtam. És simán megy előjátékkal mindennel együtt akár 1 órán keresztül is. És az aktus nem 5 perc ebből:) 36f
2016. ápr. 22. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!