Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek túlsúlyos sráccal? (lent)

Figyelt kérdés

Van rajta egy 20-as, ami engem személy szerint nem is nagyon érdekel mert többre értékelem azt ami benne van, emberileg helyén van és rendelkezik egy normális életszemlélettel. Nem arról van szó hogy "izomagyú" pasi nem udvarol,de benne több értelmet látok , mellesleg az összhang is megvan.

Ti összejönnétek vele? Mennyire lenne hatással a kapcsolatra az hogy mondjuk ő tapasztalatlan? ( első barátnője lennék, én nekem meg már volt más, mindenhogy,ha értitek mire gondolok..)

19/L

A srác 21 !

2016. ápr. 21. 19:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Figy, nem kényszer a kapcsolat. Ha ennyire már most az elején bizonytalan vagy egyes dolgokban, főleg a legfontosabban, hogy össze jönnél-e vele, és nem vagy eléggé határozott abban, hogy akkor most vele akarsz lenni, akkor mi értelme az egésznek?

Nem kell a rizsa és a kifogás, kérdésedből és a leírt szövegedből egyértelműen az derül ki, hogy nem is igen szeretnél vele összejönni.

Ha én össze akarok jönni egy pasival, akkor nem kérem ki mások véleményét ezzel kapcsolatban, hanem egyszerűen tudom, hogy nekem ő kell és kész, többiek meg hagyjanak békén.

De benned nem érzem ezt a tüzet, félsz a többiek megítélésétől, ahelyett, hogy lesz.rnád őket, de még saját magad se tudod, hogy mit akarsz, és itt várod a csodát megváltó válaszokat.

2016. ápr. 21. 20:21
 12/31 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet ez lenne a legjobb,hisz veszítenivalóm nincs, azonban őt sem akarom megbántani azzal ha véletlen hátrálok. Igazad van abban hogy nekem kell elfogadnom és nem a külső tényezőknek kellene befolyásolnia vagy a környezetem véleményére hagyatkozni. Sokszor érzem úgy hogy megfognám vele az Isten lábát,-kicsit eposzi magaslatban beszélve róla, legalábbis sokkal értelmesebb és normális mint sok "páva" vagy "ballon pasi"! :) Ő viszont érzelmeket táplál irányomba volt ideje nála ez kialakulni, 185 körül van de 100 kg felett, ha saccolnom kellene. Én meg alacsony lány is vagyok,kb 44-5 kg. Nem túl nagy a különbség?
2016. ápr. 21. 20:24
 13/31 A kérdező kommentje:
Minden esetre én annyival reagáltam nála le az ügyet hogy mindenki válaszára feleljek hogy találkozgathatnánk néha kicsit többet, s alakul ha alakulnia kell, ami megy is, közeledik felém ám bár eléggé bizonytalan,nincs sok önbizalma.
2016. ápr. 21. 20:27
 14/31 anonim ***** válasza:
54%

A probléma itt most az, hogy tőlünk kérdezed, hogy összejöjj-e a sráccal...

Miért is foglalkozol más véleményével? Nem a haverjaidnak kell vele járnia, hanem neked. Ha te jól érzed magad vele, akkor mindentől függetlenül érdemes megpróbálni.

De az, hogy ne másokkal foglalkozz, nem csak erre a konkrét dologra igaz, hanem mindenre az életben.

2016. ápr. 21. 20:27
 15/31 A kérdező kommentje:
Általában nem is szoktam figyelembe venni mások véleményét de ez azért érdekelt, talán részéről egyenlőre nagyobb a kötődés mint bennem.
2016. ápr. 21. 20:29
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ne gyere össze vele. Gondolj bele, kétszer annyit kell majd a konyhában töltened kaja készítéssel.
2016. ápr. 21. 20:31
 17/31 A kérdező kommentje:
Az lenne a legkevesebb ,nem okozna fejfájást. :P
2016. ápr. 21. 20:32
 18/31 anonim ***** válasza:

És most jönnek a magyarázkodások:

"Általában nem is szoktam figyelembe venni mások véleményét de ez azért érdekelt, talán részéről egyenlőre nagyobb a kötődés mint bennem."

Ne minket, hanem inkább magadat győzd meg arról, hogy miért akarod magadat rákényszeríteni olyanra, amire azonnal nem tudsz igent mondani. Miért kell azon agyalni, hogy most összejöjj egy sráccal vagy sem? Kapcsolatfüggő vagy?

2016. ápr. 21. 20:33
 19/31 A kérdező kommentje:
Hogy tisztázzuk ez az oldal arra van hogy kérdezzünk,nyilván a kritika is benne van a pakliban, azonban ami talán néha átok is, kép nélkül bárki írhat bármit, kezdhetnénk vájkálódni a te hozzá szólásaidban , vajon milyen lelki trauma vezetett az ilyen jellegű "megnyilvánuláshoz"! Az ember társas lény és nem érzem magyarázattal kellene szolgálnom miért belé fektettem a szabad időm,vagy te talán a saját nemedhez vonzódsz?
2016. ápr. 21. 20:37
 20/31 A kérdező kommentje:
Oda vagyok érte meg minden, de a múltban történtek olyan dolgok ( nem általa ) ami mély nyomott hagyott bennem, nem magyarázatként mondom vagy kifejtendő témaként.
2016. ápr. 21. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!